tjugosjätte

Macke har farit iväg till Turkiet. Hans farfar hade fyllt 70 och bjudit släkten på resan, värsta rika morfadern eller vad? o.o Saknar honom, men han ringer varje dag så det är uthärdligt :P

Hm, suck. Orkar inte skriva något idag tror jag :P Datorn känns lite smått värdelös för tillfället, men jag vet samtidigt inte vad jag ska göra om jag inte sitter här. (Tyck synd om mig ;))

trettonde igen!


Klänning från ASOS.com


Hehe... Here I am again 0:)
Var bara tvungen att ha med den här söta
klänningen också! Väldigt gullig men har
ändå lite attityd. Snygg färg och häftigt mönster, kanske ska prata med mamma...
Kommer som allt annat från ASOS.com


fortfarande trettonde



Sitter inne på
ASOS och roar mig med att kolla på alla kopior av kändis-
kläder. =)  Men kollar här; ett par helt okej ballerinaskor, men jag förstår plötsligt
vad min kusin menade när hon sa att det inte var så stiligt att visa
tåuppdelningen i ballerinaskor...

På asos.com finns även ett sånt här bälte som jag har försökt hjälpa
 min kompis Jeanette att hitta sen i början av sommaren. Lackat brett
bälte, finns i svart, gult, vitt och rött och går för det helt okej priset £10.00.
Som sagt, ASOS.com


trettondeseptember

Sitter här på mammas dator (kärlek!!) och sjukar mig lite. Känner mig iofs mycket bättre än i går och i förrgår, men jag sov 12 timmar i natt (vaknade vid 12...) så jag känner mig i alla fall lite fräsch nu.

En sak som är väldigt skön med att vara sjuk är att ingen bryr sig om vad man har på sig... =) :P Sitter här med uppsnoddade mjukisbyxor från Karins garderob, tunna mönsterstickade ljusgrå benvärmare från Lindex och en finstickad v-ringad ganska lång stickad tröja. (Det är dock min stora sorg att den inte är lite längre, för då hade jag kunnat ha leggings till den och det hade varit ännu bekvämare :P)

Och så luktar jag av den där bodysplashen som jag var så beroende av i vintras. Ååh, blir typ helnostalgisk :P Bara lukten gör att allt dyker upp igen, alla känslor och stämningen kommer tillbaka...

Men så kommer man att tänka på att de flesta känslorna, alla tankar osv, gällde en viss person, som just nu råkar vara min =) Och då känner man sig för en gångs skull rätt lyckad.

Liten uppdatering; Har kommit på att många klädkedjor har sina sortiment ute på nätet... Nu har jag nåt att göra idag iaf! :D

niondeseptember.

Nu har jag raderat allt innehåll i min gamla blogg, pallar inte hålla på med den längre. Den var för överspäckad med en massa saker som jag har känt och tyckt och det skulle ha varit för jobbigt om dom sakerna hade kommit ut. Man läser sin blogg och inser hur alldeles för mycket man tänker och känner.