INGEN RO I MIIG NEJ INGEN RO FÖRRÄN JAG ÄR I DINA ARMAR IGEEN

Och oj vad Exile on Wollmar Yxkullsgatan är skön. Jag ska nog ta och gifta mig med den. När jag orkar.

Sla-sla-slappdag

Idag har jag vaknat, och sen har jag funnits. Det är typ det.

Det vore enkelt att säga att jag inte fattar vart denhär dagen har tagit vägen, men jag vet precis. Jag vet precis vad jag har gjort. Jag har slackat. 

Vaknade i min ena säng klockan sex, låg där ett tag och snoozade tills jag var i någorlunda medvetande att inse att jag inte mådde sådär jättebra. Att jag inte var pigg fastän jag sovit över 13 timmar. (Jo, jag däckade ju i tid med Bolibompa igår) SMSade Jenny och förklarade min hälsosvacka, sen började jag. Började mitt högintensiva slöande.

Dagen har spenderats i mina båda sängar, periodvis, sen här i soffan. Jag har varit utanför dörren två gånger, den ena för att låna en bok som jag inte läste och den andra för att köpa godis.

Jag brukar inte ha såhär slappa dagar all by myself, brukar bli rastlös och springa hem till någon eller gå och träna eller gå ut med hunden, men idag har jag verkligen inte haft ett enda behov att göra något annat än bara ligga här i soffan och glo på One Tree Hill på one-tree-hill-episodes, bläddra i H&Mkatalogen och spela lite gitarr när kroppen lyckats skapa lite energi till sådant atletiskt.

(Ni ser, jag tillät mig till och med att skriva en mening som fyllde ett helt stycke)

Jag antar att det är så det är att vara hard working woman. Då vet man.


GGGAZSSHKLJÖFLDM

Med insikten kommer de kalla fötterna. Var det verkligen så det skulle bli? Var det DET du menade? Var det på allvar? Ska du verkligen flytta över Atlanten? Ska jag verkligen vara kvar här då?

Ska vi prova detdär med distans-vänskap?

Poletten har inte fallit ned riktigt ännu, ska du veta. Nästa gång vi träffas kanske blir den sista på ett år. Det kommer upp massa tankar. Jag kommer vara ensam på gymmet. Jag kommer inte stå vid dig och prata i fyrtio minuter i stället för att träna, vi kommer inte hjälpas åt att lyfta löpbanden närmre varandra för att kunna snacka över RixFMsnackarna på radion och dunsarna när våra fötter slår mot banden. Kommer inte fråga ja hur är haninge fria, what's up i nynäs, kommer inte fråga hur det går med männen medans kalorisiffran stiger.

Kunde du inte nöjt dig med Haninge liksom?

Det kommer fler såna tankar hela tiden och jag kommer skriva ett så himla långt inlägg när jag fattar dethär. Det kommer vara jobbigt, ta lång tid, slita på mitt tangentbord, tråka ut läsare, massa jobbiga konsekvenser.

Så det vore ju enklare om du helt enkelt stannade kvar.

Vi kommer inte säga "Oscarsbron om tio minuter" för att gå ut och springa runt Ringvägen med varsin hörsnäcka från din iPod. Det kanske är lika bra, du sög ändå på att passa tiden. Du var den enda som var sämre än mig, men det gjorde liksom inget. Du var ju också den enda som förstod mig när jag tog med mig en 200grammare Marabou i träningsjackan.

Håll uuuuut håll ut dudududududududududududududududu

Jag är hemma idag, så går det när man tar i för mycket. Jag förstår inte varför jag inte kan ta det lite lugnare på jobbet, det är ju inte så att jag får mer pengar för att jag kör hårt och gör mycket. Det är inte så att jag kommer få göra något roligare när jag är klar.

Igår stod jag i alla fall hela dagen på ridbanan i stekande sol och skrubbade och skrapade staket i bikini. Ni ska se min bränna på ryggen, den är inte ens rolig. Jag hade brottarlinne dagen innan ...

Men det är inte bara den enda fysiska konsekvensen av jobbet. Jag har träningsvärk. Är inte det ganska konstigt? Man ska inte få träningsvärk av att jobba. Men jo. På baksidan av benen, och mellan tummen och pekfingret. Hallå, har man ens en muskel där?

Jag trivs i alla fall helt okej på jobbet. Även om det börjar klockan sju, och även om jag måste cykla genom hela stan och lite till för att ta mig dit och hem. Även om det är så jobbigt att jag däckar i sängen klockan sex och sover hela natten.

Alltså, vet ni. Jag är helt borta i huvudet. Om någon skulle komma hit skulle den förstå, jag är som när jag läste om tidsskillnader, om du kommer ihåg, Jeanette. Sitter bara och glor. No simultankapacitet. Skulle kunna somna här och nu, nedhasad i soffan med fötterna på bordet.

Och det är precis så pigg jag är. Och det är precis med den kapaciteten som detta inlägg är skrivet. Hoppas att ni hade kul!

Oh-de-la-di oh-de-la-di hoppsan en sån dag

Hej jo det är så att jag jobbar från sju eller halv åtta eller åtta till tre eller halv fyra eller fyra så jag är uppe nu, det är inte så mysigt, all mat är besk och jag är sunkig och alla kläder är fula och jag målar hela dagarna och skrapar och oljar och ja jag är en händig man jagvet och igår var jag med Jeanette och det kind of ägde men det göre ju alltid och nu ska jag nog ta min cykel och trampa iväg för jag vill få gå hem tre hejdå.

You're way too beauuuuuuutiful girl


Jag satt utelåst på trappan (vilket var en fin avslutning på en sjukommafem timmars arbetsdag i stall efter tre timmars sömn) och så började jag tänka på mina skitfina barndomsvänner. Hur allt varit på senaste tiden och hur det alltid varit, man bråkar, man missförstår varandra, man blir sårad, man blir sams, man blir starkare. Och det är så man vetat hela tiden att det kommer vara.

Det är fint att veta att det är på det sättet.

Och sen kom jag att tänka på dethär skitfina klippet från Gossip Girl, när Blair och Serena blir sams och snattar massa snygga märkeskläder från Blairs mamma. Dethär klippet har allt. (Främst snygga klänningar med ryggurringning.) 

Det får mig att förlåta bakgrundslåten för sin existens.

Förresten...

Det är när man håller en kamera riktad mot sig, och ens kompis säger "nej Julia, ta inte den bilden, snälla, du kommer tacka mig sen", som man känner sig riktigt vacker.


Tisdag.

Middagen för Mia blev lyckad, jag har börjat förstå vad som håller på att hända och är i ett mycket kritiskt tillstånd just nu. Detta kommer jag nog att sätta i fler adjektiv senare. (Ni känner mig)

I övrigt flyter det väl på. Jobbet har börjat och jag är nyligen hemkommen, helt exhausted. Ska snart hoppa in i duschen och duscha av mig den härliga odören som uppstår när tre exotiska dofter (fotsvett, hästsvett och damm) blandas. Sen ska jag lägga mig i sängen och aldrig mer gå upp.

Just det, jag skulle ju ha samma inlägg här som i estetbloggen ...

Jag är sjuk i huvudet. Jag tror att jag är going mad. Jag sover inte hela nätter. Jag kan inte somna, sen vaknar jag vid fem, och vid sju, och sen sover jag till klockan två. Det är inte sådär asbra.

Idag har jag hostat svininfluensabaciller och skapat musik på min Catalina. Sen träffade jag Johanna på Coop och jag försökte chöpa lite c-vitaminsinnehållande varor för att friska till mig men Borkens man ville inte hjälpa mig med det och då kände jag att då kunde det ju kvitta. Sen vart det godis och Wedding Crashers och sen sprang min kvinna Johanna ifrån mig och nu sitter jag här alldeles ensam och lonely och lyssnar på något så otroligt spännande som Sugarplum Fairy.

Jag skulle gärna vilja känna att jag kan sitta still. Varför gör jag inte det? Det kind of suger. Jag har varit hoppig hela dagen (jag inser själv hur jobbig jag måste vara när jag är det), men inte kunnat träna, vilket resulterar i att jag klättrar på väggarna. Jag hade så tråkigt att jag städade. (Dramatisk paus)

I min städning hittade jag ett fynd från länge svunna tider, nämligen mössan i vilken jag bodde i i fyran. Min mormor har stickat den efter något pösigt mönster i ett flerfärgat garn, inte glömt tofsen där bak såklart och om den var high fashion då är det inget mot vad den är nu. 

Jag hade såklart på mig den under mina resterande äventyr.



Nu har jag tagit hostmedicin, det är dendär gaalna hostmedicinen med morfin i så jag däckar snart, dags att gå till badrummet och göra mig i ordning om jag vill göra det med stil. Godnatt!

Och jag lyssnar på Mika för första gången på sjuhundrafemtio år också.

Igår blev en bra dag trots allt, jag drog ned i hamnen med Mohamed och Filippa för att kolla på Louisa, Zacke, Therese och Rickard som spelade på scenen vid hamnbodarna. Dom var duktiaa och efteråt gick jag, Louisa och Mohamed och åt pizza. Jag fick smaka kebab av Mohamed också, för första gången i mitt liv. Skitspännande.

Efter det gick jag och Lou hem till henne och kollade på Bring it on och sov över, lite nostalgiskt sådär. Sjukt att se en sån film nu, jag tyckte att alla var så coola i den bara för några år sen, och jag var jättekär i Cliff, men nu var den typ inte alls så effektfull. Har väl blivit lite petig. Kirsten Dunst är så snygg att man dör i alla fall.

Jag är sjuk förresten.

Jag tror att det är svininfluensan.

Det går inte så bra för mig att skriva, för min hund har somnat med huvudet i min vänstra hand och jag har inte hjärta att  ta bort den. Dethär får räcka.


So give me your hand and let's jump out the window lala la la la

Eftersom att jag är dum i huvudet skriver jag mer privata grejer på våran andra blogg.

Pete Doherty sjunger för miiiiig

Jag sitter i mitt rum med mina rislampor tända, det är ganska städat men ändå inte sterilt (som om det nånsin blir det, jag menar det är mitt rum) och jag känner dendär känslan som infinner sig strax innan jag sätter mig och skriver något i stil med att jag har blivit gammal eller konstig eller feg eller att jag är nöjd med mitt liv

MARCUS KOM HEM jag behöver dig här på alla sätt.


Värsta Le Chiffre.

MIN SVARTA ÄLSKLINGSMUNKTRÖJA ÄR BORTA!
Nu gråter jag blod på riktigt.

För övrigt lyssnar jag på Johans låtlista och den är bra.

Fantastiskt.

Det händer verkligen ingenting här. Alla är bortresta, eller hemma och packar, eller jobbar, eller orkar inte, eller är sjuka, eller något annat.

Så himla bra att jag är lättroad. Senaste timmen har jag ägnat åt att lyssna på skitdålig musik, ta på och av glasögonen, dansa i min säng, plocka ihop kläder och rakhyvlar och sånt för Gotland, stå i brygga, spela luftgitarr, stretcha gluteus maximus, överväga att stämma min gitarr, skitit i det och så börjat om från början.

I feel now that I'm aliiiive.

CHECK OUT MY NEEW ALBUM SSSATURDAY NIGHT HERE ON SPOTIFYY

Okej jag måste bara säga att Daniel Lindströms reklam för Saturday
Night på Spotify sakta har börjat växa fram en stark vilja inom mig att att uppgradera till Premium ...


Jag är inte bitter.

Det har utvecklat sig så att jag fått en tillflyktsort, sen Johanna bjöd med mig till Gotland för några dagar sen. Och det är ju väldigt najs. I denhär staden händer det inte mycket just nu.

Dethär med att resa själv till Gotland har jag ju gjort så länge jag kan minnas nästan, men inför denhär resan tänkte jag gradera mig lite ytterligare på vuxenskalan och tvätta min egen tvätt för packningen. (Och nej, det har jag inte gjort innan, och nej, jag hade inte gjort det nu heller om det inte varit för att jag haft desperat tros-kris)

Skitbra, tänkte jag, och kände mig väldigt duktig när jag rafsade ihop allt svart och mörkblått i huset. Jag fick ihop en hög som jag tryckte in i maskinen. Jag mätte upp tvättmedel i kulan, tryckte in den. Såhär långt gick ju allt alldeles fantastiskt, och kanske hann jag tänka det lite självsäkert innan kulan fick någon slags katapulteffekt mot kläderna och studsade ut, med allt innehåll sprutande - på mig, golvet och all inredning inom en två meters radie.

Är du intresserad av Julias hushållsnära tjänster, ring 0707 333 006


Förresten så är det skitkul att vicka på bågarna längst bak för hela världen snurrar och sånt är ju alltid spännande

Alltså, jag känner mig sjuk i huvudet. Med brillorna förbättras min syn asmycket framför bildskärm (vilket är aaaaasskönt för jag har verkligen varit helt efterbliven på att läsa subtitles), och jag sitter nu och har nån form av HDupplevelse vid min egen dator.


En grej bara.


Texten på min blogg är pixlig! WTF ...


Något jag aldrig trodde skulle hända.



Alltså. Denhär låten har jag hört ungefär tvåhundrafemtio tusen gånger, men aldrig tyckt om. Mainstream RixFMutfyllning typ, men så nu, plötsligt en dag, så inser jag hur perfekt den är. Denhär låten är fulländad, lyssna på texten. Andra versen. Kolla hur han uttrycker sig i ansiktet i videon. Så himla sann.

(Johanna. Jag lyssnar på The Ark, är du glad nu?)

Stor stor stor stor stor stor stor stor (vad jobbigt det är att skriva stor många gånger på rad)

Vart ska jag ta vägen nu då?

Puss.

Jag och Jeanette är ganska bra, vi argumenterar alltid i en halvtimme om vilken tågstation vi ska gå av på, för att båda vill gå av på den som är närmast hem för att komma hem så fort som möjligt, men sen när vinnaren är utsedd så står vi ändå i två timmar och pratar utanför dennes hus.

Det är inte lätt. Tur att vi alltid säger så smarta saker though, och synd att vi glömmer bort dom dagen efter.

Nu ska jag lyssna på min man Luke och hämta domdär brillorna som jag fick sms om i morse.

Uppdatering: HA! Nu jävlar Monica ska du få sätta MVGn!


Hilfe

Ganska mycket har gått ganska dåligt för mig idag. Jag vaknade visserligen efter tolv timmars sömn, men efter det glömde jag äta frukost och blev jetehungri, sen åt jag och sen gick jag till min hest, som var snäll men som gick i jättehögt gräs, vilket jag tror är anledningen till ett senare missöde.

Efter besöket hos hest drog jag till gymmet, där jag märkte jag att jag fortfarande hade ont i vänstra vaden, så jag kunde inte springa häcken av mig som jag hade tänkt. Sen kommer jag hem, tappar gymkortet i brödrosten och upptäcker en väldigt obehaglig grej. Något som inte hänt mig på väldigt länge och som är läskigt eftersom att jag inte är vaccinerad.

Jag har fått en fästing.

Mamma?

Jag ska nog gå och spy.

Asnajs ju.

Jag luktar "extra stark steroid"

Welcome hooooooooooooooooo ooooooo oo-ooo oo-oooome

Nattlig uppdatering här igen. Sitter på den gamla 105-tempursängen i mitt ljusblå rum. Det har blivit att jag hamnat i denhär sängen de senare nätterna jag sovit hemma (vilket jag gjort typ 3% av sommarlovet i övrigt), om det beror på

a) att jag städat dethär rummet
b) att det trådlösa nätverket inte når lika bra till det andra rummet eller 
c) att jag, såhär ovan vid att sova själv inte orkar sova ensam i en dubbelsäng

är jag inte säker på.

Har varit med lite flickor nu på kvällen, först Lisa, sen lite Borka (i en mycket aggressiv, skräckinjagande version), sedan Jeanette, Mia, Olivia och Jenny och Frida från gamla klassen. Vi var ute och lekte på bryggorna, sen gick vi in och såg på Moulin Rouge. Fick ett intressant sms från Marcus också, där han utnämnde mig till "SKÖNASTE DAMEN I VÅRAN STAD!"

Det är alltid lika intressant när den mannen får i sig alkohol.

Nurå?

Jag lyssnar på Welcome home, son med Radical Face och har ont i nacken efter att ha suttit här ett tag med en kall betongvägg som enda ryggstöd. Skulle behöva lite erfarenhet att stapla kuddar känner jag.

Kuddar. Sängen. Sova. Godnatt.


You might be a big fish in a little pond


Bara massa saker jag gjorde igår typ.

Igår var jag hos en hudläkare. Mina pandafläckar är här för att stanna, om de inte frivilligt ger upp. Aja. Gilla läget antar jag. Hudläkaren var i Upplands Väsby och då min bikinibrist börjat bli mer irriterande föreslog jag ett varv på köpcentret där.

Det visade sig vara en väldigt bra idé, då jag hittade två affärer som inte bara sålde bikinis i rätt storlek utan även BHar. På rea. Dessutom hade den ena affären typ världens bästa service, en sträng tjej som kände mig runt magen och instruerade mig om att jag från och med borde leta efter 65or (som är ungefär lika vanliga i Sverige som en hel vecka regnfri på sommaren) och förbjöd mig att nånsin köpa en BH på H&M. 

Verkar som att Upplands Väsby är stället där jag kommer leta efter underkläder i framtiden.

Efter mitt äventyr i Väsby hade jag lovat Jeanette att hålla henne, Jenny, Frida, Olivia och Tove sällskap utanför Coop där de hade ponnyridning med småhästarna från ridskolan. Vad ingen nämnt var att de skulle vara där i tre timmar, men det var kul. Borka satt på sommartorget också, hon sålde pingvinstänger, det var najs. 

Senare på kvällen fick jag användning för bikinin, då jag, Lisa och Jeanette tog ett kvällsdopp på nian. (Lisa gjorde ett alternativt dopp utan att röra vattnet) Efter det cyklade vi hem till Lisa (jag med en proppfull IKEAkasse på pakethållaren - alldeles jättelätt var det) där vi bäddade på golvet och låg och snackade halva natten.

Och nu sitter jag och steker med Coldplay.

I'm getting old and I need something to rely on



Keane - Somewhere only we know

Dutt dutt dutt dutt durudutt dutt dutt

Den senaste timmen har gått åt att cleana up lite här inne i det ljusblå rummet. Det är ju alltid lika spännande med städning. Jag håller på att dö av överexaltering varje gång.

Jag har i alla fall kunnat konstatera att man hittar saker ibland när man städar. Min gråa munktröja. Trehundra kronor. Vykorten som jag skulle skickat från Spanien. Förra, förrförra och förrförrförra årets skolkatalog. (Och jo, jag har visst städat sen sistnämnda kom ut. Det syns bara inte)

Så ja. Det finns positiva saker med städning. Måste jag erkänna.

Men en grej. Jag har under hela städningsförloppet lyssnat på Spotify, och i min städlycka har jag utvecklat en stor avsky mot Spotifytjejen.

"Hej. Förlåt om jag stör igen"

Det känns verkligen inte som om hon menar det.


SUNKTRÖJAN IS BACK I BUSINESS för minuten

Jag blev glad nyss.

Häromdagen hittade jag min ena gråa favoritmunktröja och idag hittade jag min andra gråa favoritmunktröja. I dendär kassen med ridgrejer som stått i hallen sedan skolan slutade och som mamma och pappa tjatat på mig att plocka undan.

Den luktar häst.

Jag har på mig den.

Jag är nyduschad.

Det känns som om min korta lycka kommer att få ett abrupt slut eftersom att jag inte tror att jag vill lukta stöv resten av denhär dagen.

If you want, now is the time to move on




Lars Eriksson - Console


(I solemnly swear att jag har den bästa
musikkategorin i norra bloggvärlden)

(Jag kommer hitta den Borka. Jag ska bara tänka lite först)

Jag är, som ni vet, en flicka med många fördelar. Ni som är mina vänner kan vittna om min otroliga skönhet, min höga kompetens inom nästan allt jag tar mig för att testa samt mitt otroligt varma hjärta. Men nu känner jag att tiden har kommit. Tiden då jag ska krossa eran bild av mig som en perfekt varelse.

Jag måste berätta om en av mina (få) nackdelar.

Som de flesta andra tonåringar har jag en dator. I denna dator finns en CDläsare som med tiden får ta emot en ganska stor mängd skivor av olika slag, innehållandes film, musik, bilder eller spel.

Mängden skivor kan lätt förvirra en enkel flickas hjärna och detta kan leda till komplikationer.

Ibland händer det att skivfodralet till skivan som för tillfället sitter i datorn får ligga kvar på en plats medans datorn flyttas, eller tvärtom. Detta leder i längden till att skivor och fodral ligger lite här och där; på skrivbord, i andra skivors fodral, osv.

För några månader sen såg jag mot min vilja på en skräckfilm. (Sen sprang jag hem med en sovande kompis i luren) Filmen handlade om spökungar som tog saker från folk och lade andra saker på deras plats. Tittade man på stället där denna ersättande sak hade legat innan kunde man hitta en tredje sak som egentligen skulle legat någon annan stans. Fortsatte man leta upp ställena där de hittade sakerna hade legat skulle man till sist finna saken man fått tagen.

Ungefär så har det blivit med mina skivor.

Jag tar ut Bob Dylanskivan ur datorn och sätter i en skiva ur min OCbox. Bob Dylanskivan får ligga på OCskivans plats i boxen. Sen när jag tar fram För sent för Edelweiss för att bränna av Tro och Tvivel hittar jag OC-skivan i CDläsaren och lägger den i fodralet till För sent för Edelweiss.

Förstår ni vart jag vill komma?

Min (Borkas) The Simsskiva är borta! Jag tror att jag ska gå och döda mig själv.


Och detdär med att anpassa sig till samhället

I mitt yrke som glad estetsångfågel ingår inte alltid att tänka på hur jag beter mig och var jag beter mig. Att mycket falskt dra ett känslosamt Håkan Hellströmcitat i öppen korridor eller cafeteria är inte alls en ovanlighet, men i skolan har folk slutat reagera på det.

Ibland glömmer man att resten av världen inte gjort det.

Detta ledde igår till komplikationer då jag och Johanna gick från Coop, där vi varit och hälsat på sexy Borka i coopoutfit och införskaffat kaloribomber i form av Ben & Jerrys och smågodis inför en gråtepisod i soffan med P.S I love you! (Gud vad efterblivet att avsluta meningen med ett utropstecken. Men filmen heter väl så, med utropstecken? Aja, nu vet ni att jag inte skrev det frivilligt!)

Jag hade haft Hey Jude på hjärrnan hela dagen, och var nu glad och ville ha utlopp detta. Ett utlopp i estetperspektiv är ett skrik för full hals, gärna med en passande rörelse till. Det kan vara några catwalksteg, ett hopp, ett ansträngt ansiktsuttryck eller kanske en aggressiv omfamning av en kompis inom räckhåll.

Vägen där vi gick var inte hårt trafikerad, men det körde bilar på den. Så när jag drog en låång (tänk cigarettändare) vinkrörelse över huvudet och skrek "Hey Jude, refrain!" borde jag egentligen inte ha blivit förvånad när firmabilen med två män ~25 besvarade min "vinkning" med att tuta och skrika hysteriskt.

Yess.

En annan sak som man lätt glömmer är en viss sorts mäns reaktion på korta shorts och klänningar.

Män är intressanta.

Aja. Det är alltid kul att kunna sprida glädje.


Detdär med små tillbehör

Klockan är nio torsdagen den andra juli på sommarlovet. Mitt mobilalarm drar igång Tro och Tvivel på en lite överambitiös volym (hade jag verkligen sovit hade jag antagligen stängt av den innan jag ens hunnit reflektera över varför den satt igång) men jag är redan vaken i färd med att ta tag i dagens första utmanande problem.

Det är så att jag har en grej för mig att jag går runt och ställer husets alla gitarrer i enligt min pappa olämpliga vinklar på ännu olämplingare ställen. Snäll och pedantisk som han är min far går han alltid och ställer tillbaka dessa gitarrer i sina ställ, vilket skapar problem för mig eftersom att jag fungerar så att TROTS att jag ofta lägger ifrån mig mina prylar på helt random ställen vet jag för det mesta vart dom är. I alla fall när det gäller större saker i alla fall, som stora kläder. Eller väskor, eller gitarrer.

En annan sak är det med lite mindre saker. Som capon och stämmare, till exempel. Dom brukar jag hålla reda på genom att lägga i anslutning till den ifrånställda gitarren.

Ser ni mitt problem? MITT CAPO ÄR BORTA!

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

(Jag vet att det är grymt ostylish att ha smileys i blogginlägg men det fanns inget annat sätt att beskriva den starka känslan av obegränsad saknad)

Nu till något som vi kanske borde ha börjat med att diskutera. Vad gör jag vaken över huvud taget? Och hur kommer det sig att jag både tvättat ansiktet och ätit frukost fastän klockan bara är nio?

Faktum är att det inte finns något vettigt svar på den frågan, förutom "jag vaknade automatiskt". Men hur otroligt låter inte det? Det är nog bäst att inte berätta det för någon, dom skulle tro att jag ljög.


Min favoritställning och pappas hatställning gestaltat av
hans vinröda Norman och min Fender Catalina.

Lite sådär snack.

Jag tänkte såhär att när jag skriver i estetbloggen så dissar jag denhär bloggen och det är ju inte sådär himla schyst.

Då tänkte jag att jag kan ju lägga in inläggen jag skriver där här också om det passar sig. Och sen tänkte jag såhär.

"Ja det var ju en bra idé. Så gör jag"

Jag är en såndär ... Vad heter det nu igen ... Nolifer.

Jag undrar hur länge sen det var jag hade en normal dag. En sån dag som börjar med att man går upp innan lunchtid, skakar upp lite flingor på en tallrik och faktiskt äter dom. En dag som följer med en aktivitet som faktiskt varit planerad ett tag och inte bara spontant påkommen i sista minuten för att ha något att göra. En kväll där middagen och mötet med kompisarna inte krockar. En kväll där man inte skiter i middagen också. Och sen en kväll när man kommer hem innan ett, och då inte sätter sig vid datorn.

Jag undrar.

Jag älskar domhär männen



Luke och Hugh gör en spontankonsert på en gata i Paris. Jag älskar de männen.

I brist på annat.

"Alltså, jag vill verkligen tagga dendär bilden där jag
 ser ut som en indianhövding och du gör tummen upp"