åååh

"Wuziiii booooooo"

^^

Bra gjort där, Jackie ;D

valborg

Stöööööööööööööööör miiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!

Varför valborg, varför en högtid som går ut på att ungdomar ska samlas kring en brasa och supa? Varför ska man säga "jag brukar inte tycka om att bli full, men vafan, det är valborg :D" Varför ska en datum vara en anledning till att göra nåt?

Och när folk klockan halv två på dagen heter "foerkroek" på msn, bara för att det är valborg. När folk i flera veckor har sagt "jag sparar mig till valborg".

Heh?


:'(



http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1057085,00.html


Jag började gråta.
Det är så hemskt, hur kan någon göra så mot ett djur? :'(

Sömngångaren nr 1?

Jag börjar misstänka varför jag alltid är så trött på morgonen när jag vaknar. Jag har kunnat konstatera att så gott som alla gånger mina kompisar sovit över hos mig så har jag antingen pratat eller gått i sömnen, om inte båda två samtidigt.

I somras till exempel, när jag satte mig upp i sängen och ropade "hjäälp! hjälp mig! hjälp mig då, Lisa varför hjälper du mig inte? han välter en skottkärra över mig!", för att sedan klättra upp i fönsterutrymmet och riva ned en sten därifrån samt stänga fönstret.


Och sedan, nu i natt vaknade Jeanette och Jozzan av att jag låg och svamlade i sömnen. Jozzan instämde i mitt svammel och jag fortsatte. Sedan ställde jag mig upp i sängen, blänger på Nettis och säger "det vore lättare om du stog upp". Jeanette, nyvaken, allmänt förvirra, var smart nog att inte säga emot. Jag gick fram till min tavla på väggen ovanför sängen och började flytta runt prisrosetterna på tavlan.

"Vi måste flytta om lite här", säger jag till Jeanette.
"Varför?" Frågar Jozzan.
"Hör ni inte att gökarna juckar?" (Julia lägger sig sedan ned igen och fortsätter sova)


Ibland undrar man ju, alltså...


Nettis säger:

image98

Vad är det här för anklagelse?

Gubbrock

Pappas typ band spelar i mitt garage... Det låter upp. Dom spelar gubbrock.

Hjääälp.

Haha.


Jag gillar den här bilden X) Det känns skönt att se bilder som visar att även de
största kändisarna är mänskliga - och sitter osminkade med sin pojkvän
(som nu är ex-pojkvän..) och gör fula miner.

Löken :)

Sitter här och lökar Mias dator :) Hon springer runt och letar efter sin tenniskjol, lagom tidigt påtänkt eftersom att hon ska spela om åtta minuter. Har blivit förkyld, men ska nog ändå över till Macke och se på Spiderman i kväll ;D Aja ha en bra dag alla :)

:L

"Alô. De e Ullô"

NACHO LIBRE =D

I am singing at the party
It's my turn to sing at the party

Everyone is dancing, HAPPY party...
But Ramses is not dancing, he does not dance at the party...


Jag och Mia gick runt och sjöng så i nynäs idag... Vi tyckte vi var asroliga men det gjorde ingen annan ;( Bara TriggerN :) Triggern gav oss pengar till godis. Triggern kan man lita på.

Ibland...

På ett sätt är det svårt att blogga.

Ibland händer det mycket i ens liv, man vill skriva om hur arg man är, eller hur förvirrad man känner sig. Hur man kan känna att man snart har nått linjen och inte vet hur det ska gå efter att man passerat. Att man är rädd för att passera den och att man gråter. Eller kanske man vill skriva hur mycket man hatar den här staden. För att den får allt man nånsin trott på och hållit i att skälva. Hur man ser på när något ljust som man älskar vändas av folk man inte känner, känslan när man står öga mot öga mot den mörka sidan som alltid varit väl dold. Man vill berätta om hur känslan i magen får en att hålla sig ifrån mat. Hur man vill skrika ut värken i bröstet, skrika så att hela världen ska förstå, men inte kan skrika tillräckligt högt.

Men man vet att de blogginläggen sedan står tomma. Inga kommentarer, statistiken sjunker och man vet någon stans att folk inte tycker att det passar in. Det passar sig inte att tycka synd om sig själv, ingen vill läsa deprimerade inlägg. Så man håller allt inne, fortsätter gå i samma hjulspår, men sjunker ned mer och mer. Försöker strunta i hur man känner och lever upp vardagen i veckorna, försöker vara så upptagen som möjligt på helgerna. För att slippa vara ensam med tankarna.

Och kanske, efter att några nätter ha vaknat med ett ryck och finna sig själv sittandes, med tårar i ögonen och med känslan av att ens hjärta är kantat med krossat glas - glömmer man allt och går vidare. Kanske. 


Äntligen fredaag :D

Tjo :)

Skönt med fredaag :D

Inveg min nya australiensiska
Seafollybikini idag. Det var fint väder så jag drog fram dynorna till pappas gamla klenoder solstolarna och lade mig och solade.


Märkte igår när jag drog loss plåstret på armen att jag visst fått lite färg igår i Stadsparken. Jag blir verkligen bryn hur lätt som helst och jag kan väl bara tacka mina föräldrar för att dom gav mig det här pigmentet :)

Så, sitter nu här i datastolen iklädd bikini och lyssnar på Cara Mia av alla låtar. Haha, mjo ibland blir man förvånad själv :P Har en liten paus från solen, fast det kommer nog inte gå att sola så länge till. Men ändå, sola klockan tjugo i sex.

Är sommaren på väg eller? :)


Trinity

image96

Fick just en bild från min farbror, med en rapport om den som jag förut kunde kalla Lillhästen. Antar att det inte blir nåt mer lillhästande med honom! Inte ens två år och redan 1,52m hög :) Sötaste.


Dagens Bilder 26/4

Dagens bilder:

   
   

1. Jozzans gyllenbruna mage + några tallar i stadsparken
2. En kille i våran paralellklass som råkade komma i vår väg
3. Den klarblåa himlen plus lampa plus mystiskt föremål
4. Josefin, Jeanette, Madeleine och Linda
5. Solen fotad av Lisa
6. Linda i fågelperspektiv :P

Safe morötter

Haha, måste bara lägga in dom här bilderna på vad vi gjorde på "biologin" igår.

image85

Satte på kondom på en morot. Eller - som i Staffans fall - tre morötter.

En enligt många onödig övning men jag tyckte den var ganska
bra, jag tror att det var många som aldrig klätt in rotfrukter i
glidmedelsbehandlad latex :)

URSÄKTA?

"Ursäkta?"

Aaah, säger det hela tiden! Måste sluta!

Temadag

Var i stan idag med klassen, på nån temadag om Bellman och Stockholm under 1700 - 1800-talet. Det var väl helt okej, roligare och friare än att vara i skolan. Tåg in klockan 9, lite fri tid att sträcka på benen (jag och Jeanette gick ned till vattnet och fotade lite), sen muséum.


  
 


Vi var på stadsmuséet och kollade på någon utställning, typ stockholm genom tiderna eller vad det kan ha varit. Tog lite fakta från skyltarna till vårat kommande Stockholmarbete. Inte överdrivet roligt men ganska intressant att se hur våran huvudstad, som nu har över en miljon invånare, utvecklats sen 1200-talet.
Sen på övervåningen var det en utställning om döden med föremål som folk har använt till att ta livet av sig med. Den var fräsch ^^

Sen var det lunch, typ majoriteten av tjejerna i klassen köpte lite mat och tog och satte sig på trappan vid muséet. Däribland jag :P
Sen när vi ätit färdigt och var lagom svullna tog våra lärare med oss på en promenad genom halva stan för att visa gamla parker, kyrkor och hus som Bengt (en av skolans SOlärare som råkade vara sjuk just på sin stora stockholmvandringsdag) tyckte att vi borde känna till. Mysigt med mitt exellenta sällskap, men något uttröttande.



   
  



Så vi var något döda när vi satt på tåget hem. Blev lite sur på Macke som tydligen inte fått något av mina tre sms eller mitt offlinemeddelande på msn, men skit samma :P

Nu sitter jag här och fryser om fötterna och allmänlökar, funderar på vad man kan hitta på idag. Alternativen till saker att göra när jag orkar* (*kan vara i morgon lika gärna) är

1) gå ut och springa
2) spela bas
3) sitta kvar här ändå

Lär bli trean =)

Haha aja, hoppas alla har haft en trevlig dag och inte är fullt lika sega som jag :)


HTML-hjälp?

Internet på min dator har typ söndrat sig, så jag sitter vid mammas och pappas dator nu. Och vid deras dator är spalten där mina blogginlägg står typ hur smal som helst.

Alltså; det är ett jättestort mellanrum mellan spalten "Senaste inläggen" och själva inläggen.

Och jag, som är världens bästa på HTML, har typ testat allting som min smarta hjärna kan komma på - utan resultat. Är det någon älskvärd människa som kan hjälpa mig? (a)


BIKINISPANING

Klicka här för en större bild på Laia Bikini

Sitter och kollar på bikinis på Nelly.se. Hittat ganska många som är
helt okej, Men det känns ändå lite skumt att kolla på bikinis via internet
eftersom att jag aldrig kan bli riktigt säker på vad det är jag får ett bra
första intryck av, om det är ljuset på bilden, bakgrunden, modellens
frisyr eller om det faktiskt är själva bikinin...

Här är i alla fall en som jag fick bra intyck av; vad tror ni är anledningen? :P

Salinas by
Nelly

Stilutveckling

Pratade just med Jeanette i telefonen. Utvecklade en idé till ett blogginlägg där mitt i den intressanta konversationen, då jag började kolla på gamla foton som sitter på mina garderobsdörrar och analysera min stil genom tiderna.

Så när jag får tid och inspiration så skriver jag en sådan liten rapport med lite bilder och sånt. Man kan ju säga att jag föddes med det här som kallas stil, och ja, kolla på bilden till höger så får ni er kanske en liten uppfattning ;)

tröttisdag

Kom just hem från skolan, lite sådär i lagom tid klockan fem över fem. Men det är så det blir om man har en entusiastisk musiklärare :)

Kommer hem, pratar lite med syster, sätter mig tillrätta framför datorn. Min syster kommer och frågar vad hon ska ha på sig på spelningen på måndag. Jag tänker länge, riktigt utvecklar min tanke.


"Alltså... Det vore ballt om du liksom... Klädde ut dig till varmkorv"

- Feta garvet från mig -



Hon lär inte be mig om hjälp om det hära med klädval mera...


:D



Nu vill jag att alla tittar på den här bilden och gissar vem det är ;D

One year ago

Läste i Jozos blogg, ett litet inlägg om vad som hände för ungefär ett år sen. Började fundera på vad jag egentligen gjorde för ett år sedan.

Gjorde en forskning i min dagbok och kom fram till att 23 April år 2006 var en lördag. Det var en solig dag och det luktade nysopade gator och H&M bodysplash med hallonlukt när jag och Jozzan satt uppe på sandhamn och väntade på att en kompis skulle vakna och komma ut till oss.
Vi satt på ryggstödet av en parkbänk när hon plötsligt sade "Hur vet du att han inte är kär i dig?". Jag trodde inte riktigt att jag hört rätt, för jag hade hört hans namn ganska många gånger senaste månaden utan att det faktiskt nämnts på riktigt. 

"Va?" Frågade jag.
"Ja, alltså... Du kan ju inte veta, så länge du inte har frågat", svarade hon.

Det är svårt att förstå att detta hände precis i samma tid, fast för precis ett år sedan. Jag kanske undrade då hur mitt liv skulle se ut den tjugotredje april år 2007. Kanske var det något av det vi pratade om den dagen, jag och Jozzan.
Hade vi några aningar, om att dagen ett år senare skulle vara mulen, en måndag och att jag skulle vara hemma med en av mina hundra förkylningar? Visste vi att vi inte skulle ha någon kondom att ge till Tjollan, som skulle fylla 15? Undrade vi hur våra liv skulle se ut, vilka relationer som skulle bli starkare, svagare eller rentav bara försvinna?

Visste vi nånting, förutom att vi hade alla möjligheter framför oss att ta vara på ett år, 365 dagar, tusentals minuter?

(Gjorde vi det Jozo? :) )


Hundlund

Åt frukost ute i trädgården med min knashund idag.

   

Efter min attack av Ica Kvantum igår fick hon en ny pipis som hon går runt och
låter med hela tiden nu. Så sööt :)

Det tyckte jag dock inte när jag väcktes av ett konstant pipande ljud klockan nio i morse...

Nya vårskor

Kom på att jag måste meddela er om att jag köpte nya skor förra helgen :)
Fred Perry, 499:-


Söndag

Nu har mamma och pappa tagit modemet i sitt våld så det lär inte bli så mycket bloggande på närmsta tiden. Lite deprimerande eftersom att jag råkat få guldVIP på pa av Triggern X) Aja, det är väl som Macke säger, att jag inte riktigt hör ihop med vip på pa.


Snart ska jag ut med mor och far på Lövhagen och ta något varv i skogen. (Inte med dom såklart, jag får aggressioner av att springa och dom har lärt sig att man inte vill bli utsatt för dom)

Sen ska jag vara med mina megakristna konfirmander till kompisar (megakristna... jaja) och sen var det sagt att jag ska träffa min lilla pojkvän.

Och säger åter igen till er som läser att kommentera så jag vet vilka ni är, blir ju värsta nyfiken :O :P Samma dag som jag frågade fick jag kommentarer från tre pers, men faktum var att det var massa fler unika besök. Såå... Don't be shy! :D


HALLÅ LÄSARE?

Kollar bloggstatistiken oftare än jag egentligen behöver, och har märkt att det faktiskt är rätt många som läser min blogg nu!  :D(Om man jämför med vad jag är van vid)

Vilka är ni? (kliv fram, lägg en kommentar på det här inlägget :D (även om jag redan kanske vet att du läser))


Ja tack!







Den här tunikan från H&M fast i hallonröd skulle inte vara helt fel... :)

198:- från H&M, finns i rödlila, svart, vitt, och hallonröd.











Vädret

Regn och kallt idag också, tog på mig stövlarna och jackan när jag gick hemifrån i morse. Kändes deprimerande med tanke på att man här om dagen funderade på att gå till skolan i shorts.

Undrar varför våren alltid måste vara så förvirrad, först är det varmt och sen blir det snö, sen blir det varmt igen och tjugo grader men inom tre dagar har temperaturen krupit ned till åtta grader celsius igen. Fast dom säger ju att det ska bli varmt till helgen och det hoppas jag :D

Liten lista såhär på onsdagseftermiddagen

Saker som jag borde göra

- Städa
- Dammsuga
- Spela bas
- Spela ännu mer bas
- Koka ris
- Läsa Apelsinflickan (svenskauppgift)

- Städa


Saker som jag gör

- Sitter vid datorn och skriver ett onödigt inlägg på min blogg, vad ska jag göra med mig själv?!


VÅREN :D

Jag är big fan of våren också, lägger in lite bilder jag tagit senaste veckan, sen ska jag ut i den friska luften (A)


   
  

Tunika


Vill jag ha den här tunikan bara för att jag har en nästan likadan redan? ;s Jag är Big fan of likadana kläder, haha :D

Who Knew

Min sångpedagog är galen förresten. Har inte sjungit för henne på ganska länge i och med praoen, lovet och diverse sjukdomar och minnesförluster, så idag var första gången på lite drygt en månad.

Jaha, så ger hon mig en låt. "Kan du inte sjunga den här?" Och så gör jag det, och när jag är klar ser hon sådär finurlig ut, den blicken som man gör bäst i att bli lite misstänksam när hon har, och så säger hon "vi har konsert här på fredag, det skulle bli jättebra om du kunde vara med och sjunga den här!"

Hm... ;/ X)

"tjejsnack"

Haha, lite kul vi hade på NOn idag xD Tjejgrupp, ämnet sex och samlevnad.

Läraren: Okej, hur ser ni på porr?
Jag: Men jag ser inte på porr? :O

Efter lektionen;
"Anonym": Men det är bra att prata om sånt här, för man tänker på det hela tiden ändå liksom.
Alla: Ähum.. Vad tänker du på hela tiden sa du?
"Anonym": (A)

Så flummiga, tjejerna i min klass har verkligen kvalitét alltså :D

måndaaag :)

Länge sen jag skrev nåt här nu, mor och far kidnappade mitt modem ;O


Kom just hem från vårterminens utvecklingssamtal, gick väl bra antar jag. "Lycka till, fast det lär väl inte behövas antar jag :)" sa Macke innan. Mjo sant :) Ett G i princip, sen fem omdömen som jag nog kan tolka som MVGvarning och resten VG :) Är nöjd.

Sitter och lyssnar på första låten i OC säsong 4, Placebo - Running up that hill. I like :)

Aja nu ska jag nog dra härifrån :) Skönt att sova lite tidigt. Kram :D


Hippiestyle


 

En ny trend är ju hippietrenden, som tydligen satt sig fast bland kändisarna redan. Gillar Mischas klänning, den är speciell med de virkade detaljerna. Kimberly Stewarts tunika kanske inget jag skulle vilja ha på mig, men ändå häftig i kombination med en stor väska och pilotbrillor. Samma matchning som Mischa gjort.

Så, vad tycker ni övrigt folk om hippietrenden?




Japp

"aja sov hos ull0 iförrgår till igår då, det var mysigt, vi åt kladdkaka och drack tee klockan 1 på natten, medans vi satt och roade oss lite vid datorn. Eller jag roade mig, medans Julia stod ute med Marcus som ringde och sa "Snälla kom ut så att jag kan få krama dig". Är det bara jag som tycker att dom får dela med sig lite av sin extrema gullighet?"

Haha, utdrag ur
mmias blogg. Sånt blir man glad och garvar lite när man läser :)

SNÖ!

Måste förresten bara ge utlopp till min sorg!
Det är SNÖ! Fatta, det har SNÖAT i april!

GE OSS VÅREN TILLBAKA!

Praoarbete

image49Sitter och skriver på mitt praoarbete, går bra men är lite tråkigt. Finns saker jag hellre skulle gjort sista lovkvällen... I stället för att sitta här framför datorn med feta svenskaarbetet som skulle varit inlämnat för en vecka sen.

Lägger in en het bild på en sysselsättning jag och Nettis hade på praoen, så får ni gissa vad vi gör ;D

Mitt påsklov

Sitter här och äter det sista av mitt påskgodis, på sista påsklovdagen. Våren verkade helt oförberett ta sitt sista andetag igårkväll, när jag kollade ut genom fönstret och plötsligt kunde konstatera att det inte regnade utan snöade.
Våren kanske inte är död, men den ligger garanterat rätt tungt i koma täckt av ett en decimeter tjockt snötäcke. Så, till minne av mitt lov och våren som gjorde det till vad det var;


Söndag, 1 april
Var med Macke på dagen. Snodde hans brunrandiga munktröja och gick hem för att se på film med Lisa, Tjollan och Jozzan, som sedan sov över (Till måndag)

Måndag, 2 april
Var med flickorna på morgonen, sedan ute på kvällen. Gick runt ringvägen med Mia, satt på en klippa och frös och pratade och trodde vi skulle bli våldtagna av snubbar i en bil som stannade precis bredvid oss på vägen. Mia gjorde misstaget att lämna sin pojkvän i fel sällskap ( X) ) och kvällen slutade med att vi fick två samtal; först "L ligger här och spyr" och sen "L har däckat". Så Mia sov över hos mig efter att vi väckt upp hennes pojkvän på en parkering någon stans i nynäs och sett till att han kunde sova över hos Macke.

Tisdag, 3 april
Vaknade av mobilalarmet vid åtta, eftersom att vi lovat att ringa och väcka våra fridfulla småpojkar då. Jag och Mia lökade datorn lite :) Sen kom Macke och L över och attackerade datorn och våra sängar. Efter en stund drog Lucas och Mia hem till Mia men Macke låg kvar och slaggade  i min säng.
Macke drog hem och åt och sen gick vi ut en sväng och kollade på himlen vid hamnvik och sen gick vi upp och sov hos honom.

Onsdag, 4 april
Vaknade av att Macke låg och glodde på mig och sa att jag hade legat och snörvlat hela natten. Hade gått upp och attackerat hans kylskåp då en... upprörd Robin rände in i köket och började snacka om lanlokalens fördjävliga städning. Macke sprang till undsättning och lämnade mig ensam med kylskåpet och hans syrras VeckoRevyn. (Inte smart gjort)
Gick hem vid två, till ett hem där mamma och pappa hade bestämt sig för att det vore kul att gömma undan modemet så jag inte kan sitta vid datorn. Jag var så undersysselsatt att jag tog hunden och sprang runt ringvägen.
Mys :)

Skärtorsdagen, 5 april
Var lite förkyld så tog det lugnt på dagen. Fick ett sms av Mia vid fyra där det stod "thaimat ikväll? 8)", vilket ledde till att thaimatskiosken på estö invaderades av mig och Mia på kvällen. Så satt vi på bryggan vid hamnvik och åt thaimat med ätpinnar, mer eller mindre succé kanske men det var mysigt :)

Långfredagen, 6 april
Tog det lugnt, sov länge och gick ut och sprang på eftermiddagen. Såg på Men In Tights hos Jozzan med Jenny, Frida, Debbie, Nettis, Tjollan, Nora och Jozzan. Askul :)

Påskafton, 7 april
Påskmiddag hos gudmor, gick hem vid halv tio och möttes av Mia i sällskap av Blom, Macke och Lucas.  Tydligen dissade jag Macke och då blev han så ledsen att han gick och drog en hel halv massa skit. Aha, så nästa gång man träffade honom så var han helflummig, men hade insett att jag inte dissade honom med flit så han sa förlåt några gånger. "Men det är ju bra för deej för nu kommer jag prata mycket mera =)" Precis Marcus.
Efter ett tag ute går jag och Mia hem till mig och sätter oss vid datorn. Somnar sedan alldeles för sent.

Påskdagen, 8 april
Vaknar klockan tolv av att Macke ringer. (Han ringer och väcker mig, lär aldrig hända igen) Han hade tydligen tråkigt och var ensam hemma och ville att jag skulle komma. Sätter oss vid datorn en stund, sen går Mia hem och jag går till Macke.

Annandag påsk, 9 april
Nu kommer Nettis och jag måste dra :)


Varför?

Måste bara säga en sak.

Jag hade svårt att inte lägga märke till den uppmärksammade "tävlingen" i
iRiC´s blogg, och jag måste säga att den får mig att må lite illa.

Visst förstår jag att det är lite roligt att diskutera vem som har den bästa bloggen, men varför ska man lista de tre bloggar som är sämst? Vad får man ut av det? Är det meningen att dom som har de så kallade "sämsta" bloggarna ska ha de bästa som förebilder och försöka ändra sina bloggar utefter mallen på vad som är bra och vad som är dåligt? Och hur dömer man vad som är sämst?

Hur kan man kalla sig rättvis när man skriver "jag tycker att den bloggen är sämst, rent utsagt pinsam. hon skriver bara långa ointressanta inlägg om sitt liv".
Vad är mest sannolikt; att man skapar en blogg för att man vill vinna eventuella bloggtävlingar i framtiden, eller för att man vill ha ett ställe att skriva av sig på? Om bloggarens liv är så ointressant att läsa om, vad ska man göra? Och vad verkar vettigast, a) klaga tills bloggaren lägger ned sin blogg eller b) låta bli att ständigt klicka på länken där bloggens namn står.
 
Och "deras blogg är sämst, deras klädsmak får mig att må illa". Visst kan man inte gilla alla stilar. Men jag tycker att det kan vara intressant att se hur folk klär sig, även om jag kanske inte skulle vilja ha på mig samma kläder så kan man alltid lära av varandra. Liksom, vem klär sig egentligen som modellerna på catwalken? Få. Det är inspiration, koncentrat av mode för att vi fegisar ska våga testa nya saker.

Usch, palla.

Australien

Ändrat designen nu, inte nöjd men orkar inte hålla på mer nu. Känns så typiskt svenskt på något sätt, kanske är det den där nästan perfekt blåa himlen som störs av några irriterande moln som känns bekant. Missledande - med tanke på att jag tog bilden i Australien.

Kollade runt bland mina bilder därifrån när jag letade efter en bra bild att använda. Hittade några ashärliga som jag bara måste visa :)

    
    

Tunika, ja tack



Håller på och byter bloggens design, men råkade kika in på ASOS och bestämde mig för att göra en paus.
Vem vill inte ha?!

TEBEROENDE

Det är nåt som fattas. Jag känner mig orolig. Jag har gått och satt på vattenkokaren tre gånger, för att sedan tänka "inte på kvällen", och gå tillbaka och äta godis igen.

Så nu skiter jag i om jag blir speedad. Jag ska ha mitt té och därmed... :)

Sparkdräkt?

image33

Sparkdräkt, vad ska man tycka egentligen? Det kanske inte ser så galet ut på modellerna, men jag kan tänka mig en varm sommardag, svettigt och omöjligt att liksom ta av sig den ena delen. Kan inte vara världens mest praktiska heller - såvida man inte är en fyra månaders bebis.
Nej, jag tror att jag ställer mig bland dom som dissar sparkdräkten.

Båda bilderna är från ASOS.com

påskgodis

Sitter och tröttar mig (är lite trött idag, vilket kanske framgick i mitt tidigare inlägg) och äter lite godis som jag köpte till mig själv på vägen hem från en släktings 60årsmiddag. Var hos Macke innan och han hade typ tre påskägg, lyckades sno lite godis av honom men blev så sugen att jag gick och köpte eget (a)


Blev ganska sent igår, var först på påskmiddag hos min gudmor. Vid halv tio skulle jag gå hem, det var svinkallt ute så jag lånade hennes gigantiska 20 år gamla Peakjacka och började gå hemåt. När jag kommit en bit ringde min mobil, det var Mia som ville ha förstärkning borta vid Via. Hon hade tydligen stött ihop med "Marcus och hans fjortiskompisar".

Kvällen blev väl kanske inte så lugn som jag hade tänkt mig, även om jag börjar vänja mig vid att det för det mesta är ett kaos ute efter att det blivit mörkt.


Klädde förresten ut Macke till påskkäring idag :D Kan tyvärr inte lägga ut bilder, lovade att inte göra det... ;(


söndag

Trötteen...

Men in tights



Robin Hood - Men in tights
Från 1993 med Mel Brooks. Det finns allvarligt talat inget att säga om filmen, det enda man kan göra är att ge en order. Samla ihop dina garvigaste vänner. Fixa lite godis och läsk, gosa ihop er framför TVn och se den!
Den är sjukt kul, har sett den förut men ändå garvade jag lika mycket igår. Så klockren humor, herregud. :)

"I can seee!"
...
"No. I was wrong"

sommarklänningen från Gina :)

image32

Hittade sötaste sommarklänningen på GinaTricot :)

Småprickigt var ju kanske mer förra sommaren men känns ändå inte helt fel. Kan tänka mig den här med en vit basT-tshirt under, varma sommardagar vid vattnet :D




Ginas piké

image31Ska precis käka :)

Mamma har gjort världens godaste potatisgratäng. Vet inte riktigt vad det är till, får gå och kolla det.

Men först måste jag bara berätta hur mycket jag älskar GinaTricots pikétröjor, har en mörkblå men vill ha flera. Dom är så snygga och passar till nästan alla tillfällen och outfits.

www.ginatricot.se



löpning

Kom precis tillbaka från Lövhagen, shit vad dålig kondis det känns som jag har :P Hade mycket bättre förra våren, då jag hade 1km / fem minuter som medel. Det är nog mitt mål nu inför skollunken i år.


Hade lånat pappas pulsklocka, haha, vilken puls man har! Springer typ på 200 slag i minuten hela tiden, inte bra. Måste sänka den lite. I vilket fall så sprang jag först fyrakilometrarn på ungefär 25 minuter, sen tvåkilometrarn på 13 minuter. Alltså måste jag höja medelhastigheten med ungefär en minut mindre, hoppas att jag lyckas med det på en månad eller fem veckor eller vad det kan vara.
Mia har i alla fall som mål att slå en av sina bekanta och det måste vi verkligen träna jättemycket för att lyckas med. Den hurtbullen :)

Märkte just att jag har kvar pulsklockan. Jag sitter här vid datorn med 100 slag i minuten. Måste nog gå härifrån innan jag blir överansträngd XD


Förökning

Jaha... Så kommer man in i vardagsrummet på morgonen, helt som vanligt, och finner sig själv stå och glo på något som absolut inte stod där igår.

"Pappa!!! Köpte du den där Gibson Les Paulbasen?!"
"Jaa... Du ville väl ha den?"

Suck... Ibland är min pappa hopplös XD Det är ju inte direkt underskott av basar här i familjen, vi har ju Karins Fender Presicion, min Silvertone, pappas Fender Presicion och så den där vita också. Och nu en mahognyfärgad Gibson Les Paul. Jaja, haha, jag antar att pappa aldrig kommer sluta köpa nya onödiga musikgrejer X) Och det är ju inget man lider av precis. Så får han väl ta och fixa en A-sträng, eftersom att den på något mystiskt sätt verkar ha gått av.

Här kommer en liten söt bild iaf :P



Nej, nu ska jag ta på mig joggingskorna och åka ut till Lövhagen :P Hare bra :D

mobilbilder :)

image28
Sitter och tittar på bilder från mobilen... Haha :)

Först är det två bilder som ska föreställa månen i tisdags när jag och Macke satt på hamnviksbryggan, vi lyckas alltid tajma in dagar när månen ser ut som en ost. Den var knallgul och helt rund, men det syns ju inte på korten. Intelligenta Mackes kommentar: "Undrar om det blir bättre om man tar med blixt"

Sen är det en bild på en av Mackes kompisar som rände in och våldgästade min och Mackes frukost i onsdags. Tydligen så var det så att "dom jävlarna som var i lanlokalen innan har inte städat efter sig, det ser förjävligt ut!" Emergency..

Dom sitter där nu förresten, har gjort sen igår. Jag sitter och försöker få kontakt med Macke genom att vibba, något fördjäves eftersom att han tydligen ser på film.

 Och sen har vi lite egofoton på mig + tältklänning* som jag tog innan thaimaten övertog all min uppmärksamhet x)

*Alinjeformad klänning som ser något giga ut från sidan, så jag kallar den för tält :)

LITEN PYCKLING <3

image27


Måste bara säga att jag älskar kycklingar :)
Hur söt är inte den här på en skala?!






springtur :)

I morse dampade mamma och pappa för att jag satt vid datorn så mycket, vilket slutade med att pappa drog ut modemet och gömde undan det. Då hade jag så tråkigt att jag bestämde mig för att gå ut och bränna kalorier X) Jag tog hunden och gick ut i det.. eeh, vackra vårvädret (hagel) och sprang runt ringvägen. Känner mig lite duktig som sprang 6 km bara sådär spontant =) Och dessutom när jag var sjukig och trött.
Men det är väl som jag alltid säger till alla, som alla blir galna på, att man orkar tills man svimmar. Man kan inte säga att man inte orkar förräns man är medvetslös X)

Jackie var sötaste, sprang lös bredvid mig hela tiden. Sen stannade vi vid tian så hon fick bada, hoppade från bryggan den galna hunden. Sen drog hon lite i badsnöret innan hon gick upp och rullade sig, jagade löv som blåste samt hade dragkamp med ett träd. (Om en av grenarna som satt på trädet)

Nu ligger hon på madrassen bakom mig och sover.

Ha en fortsatt bra skärtorsdag, kom det några påskkäringar till er?


:(

Hallo :) Har tråkigt och måste peppa upp mig själv.

Bra saker med de tre resterande dagarna på lovet:
1. Påskäggen (som jag ska ha)
2. Macke ska sova över här i helgen (förhoppningsvis)
3. Ledighet
4. Ridningen i morgon :)


Dåliga saker med de tre resterande dagarna på lovet:
1
. Måste skriva klart praoarbetet (som redan är för sent, skulle lämnats in i måndags. Kommer sänka mig i svenska på grund av det här)
2. Måste vara moraliskt stöd för Mia på fredag när hennes pojkvän kommer supa sönder sig (mad world..)
3. SÄMSTA VÄDRET! Ge oss våren tillbaka!
4. Sjuk såklart :(

Lika många bra saker som dåliga. Vad peppad man känner sig :P


femte april

Trött... Trött... TRÖTT! Dööör! Har lyckats dra på mig nån förkylning eller något, och sitter och svajar i stolen. Håller på att somna. Vill ha läsk. Alltså jag har blivit beroende. Jag vet inte varför jag plötsligt är så besatt av läsk, det har jag aldrig varit förut.
Jag är sömnig och vill slå Mias bloggstatistik.










trädklättring

I måndags klättrade jag och Lisa träd :) Ville bara säga det.

           


"men men..."

Ja, jag vet att jag skulle sova men kom att tänka på det klockrena citatet  ... :) Hade nästan glömt bort det, men det väcker många minnen :D

"Men men, sånt e livet"

Älska citatet <33 :D

utveckling

Så trött, ska skriva lite och sen gå och lägga mig.

Har suttit ett tag och bara tänkt, tänkt på livet och hur det varit och hur det ska komma att vara. Det är så mycket man har förlorat egentligen, utan att ens komma ihåg det. Utan att ens ha ägnat en tanke åt det. Kanske är det meningen att man ska glida ifrån vissa saker.

Som till exempel häromdagen, när jag plötsligt fick en flashback med en glimt från när jag var liten. Jag var kanske åtta år, och satt i min säng med ett foto i ena handen. Jag grät och kollade på fotot, som föreställde mig och Karin  sittandes bredvid varandra i soffan.
Jag kollade på det 2 år gamla fotot och tänkte att på den tiden var jag och storasyster bästa kompisar. Vi lekte, byggde kojor på balkongen, såg på TV tillsammans, hon lärde mig saker och berättade för mig om skolan och hur det var att vara stor. Hon var min idol och jag ville göra allt som hon gjorde.
Men, tänkte jag, nu ser jag på barnprogrammen ensam... Hon har sina stora kompisar.
Det skulle aldrig bli som förut, och jag stod inte ut med tanken.

Men jag vande mig. Och jag insåg, några år senare, att en lillasyster inte för alltid kan hänga efter sin fem år äldre syster. Man måste släppa varandra att utvecklas åt sitt eget håll.

Men så är det inte med allt. Uäh, jag håller på att somna... Tar resten i morrn, orkar inte skriva mera :O


Vååren typ.. (fast kallt)

Svullo's eating thaimat on hamnviksbrygga :D


ull0

Måste gå ut och tänka.

munktröja strl L

I natt sov flickorna över här. Har tagit en liten social paus, Lisa och Tjollan sitter ute vid andra datorn och ser på O.C, och jag sitter här i mitt rum iklädd Mackes tröja och tröttar mig :)

Den här tröjan är lite wierd, det är en brunrandig munkis och den är assnygg på honom, men på mig ser den lite ut som ett tält. Kanske får skylla mig själv som skaffar en pojkvän med storlek L... Fast den luktar ju gott, den luktar Marcus, och det är huvudsaken :)

första april

Haha, sitter här uppe i natta, lök som man är =)
Första april, har blivit lurad av min söta pojkvän redan. "Julia, jag måste göra slut..." Det var ju otippat X)


Var med han idag, låg och pratade och käkade på ett berg med pizza, asmysigt. Han har konstaterat att jag är dryckessnobb som har originalcola och källaren full med sprit.
Sen när han skulle gå ut med sina kompisar sen följde han med mig hem till Jozzan, där jag, Tjollan och hon skulle se på film och tjocka i oss lite godis, och resten av "originalcolan".
Vid halv elvasnåret kom vi på att dom egentligen borde sova hos mig, för att jag var ensam hemma, men dom fick inte :( "Sent påtänkt", bajs :(