valborg

Stöööööööööööööööör miiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!

Varför valborg, varför en högtid som går ut på att ungdomar ska samlas kring en brasa och supa? Varför ska man säga "jag brukar inte tycka om att bli full, men vafan, det är valborg :D" Varför ska en datum vara en anledning till att göra nåt?

Och när folk klockan halv två på dagen heter "foerkroek" på msn, bara för att det är valborg. När folk i flera veckor har sagt "jag sparar mig till valborg".

Heh?


Kommentarer
Postat av: Joz

Grrr!
Hata valborg, skolavslutningen och nyår!
Varför dricka för?
Va fan kan man inte ha kul ändå, kan man inte vara cool ändå :S
Det är för det mesta motbjudande med fulla människor, jag har aldrig varit full själv så jag kan ju inte säga hur det är. Men det är inget jag vill testa på..känner inte för att ligga i mina egna spyor, nej tack! Han får skylla sig själv, det blir lixom inte lika lockande att hångla med någon när den är full :S

Postat av: Giiso

Jag håller me, varför dricka, man kan ju ha kul ändå.. se bara på oss när vi sover hos nån..Visst, alla andra kan tro att vi är fulla men vi är ju inte det... eller fulla på coola...:P eller nåt annat. Men inte sprit eller nåt annat bajs. man kan ha kul utan att dricka. Se bara på oss.

Så J*VLA onödigt

2007-05-01 @ 14:46:39
URL: http://lilllalisa.blogg.se
Postat av: Macke

Valborg är ju alltid valborg klart man krökar?! :S
Likadand med alla andra högtider :S

2007-05-05 @ 16:46:26
Postat av: Macke

Föresten Joz så behöver man inte spy, har aldrig gjort :S

2007-05-05 @ 16:47:38
Postat av: Julia

Fan vilken idiotisk kommentar Marcus XP Du svarade ju inte emot med något argument, du gav bara ett bevis på att det inte finns några anledningar :P

2007-06-04 @ 22:41:52
URL: http://www.enjulia.blogg.se

Kommentera:

Jag heter:
Kom ihåg mig

MSN:

URL:

Min kommentar:

Trackback