so many reasons to not be alone

Vad gör man om man har hittat en man verkligen vill vara med, men känner att hela hans värld känns främmande trots att det gått mer än ett år sedan ni lärde känna varandra, vet att han har insett det och är villig att låta dig gå -trots att du i din mindre självkritiska del av din hjärna insett att han nog faktiskt älskar dig också - för att inte göra dig ledsen mera? :/

Your Heart is an empty room, Death Cab for Cutie

http://www.youtube.com/watch?v=VE7qn0yCQ5I&mode=related&search=/

Så skum, men så fin.
Han ska resa ifrån henne, hon skrattar och ler när han är med. Hon kan inte vara annat än glad med honom men så fort han inte ser kommer tårarna...

för allt vi drömde en gång

Snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna

"du har så sött leende"

När man som femtonåring vaknar bredvid sin pojkvän,
märker att hans armar har legat om en hela natten,
ser på honom och kommer på sig själv med att önska att ens framtida barn ska ha hans tjocka ögonfransar, hans trubbiga näsa och till och med hans missbildade ihopvuxna tår,
känner hur han kramar om en i sömnen,
och tänker att precis så här vill man ha det varje morgon i resten av sitt liv,

Är man sjuk då?


släpp ?

Berätta vad som är mitt fel, annars kan jag inte göra något åt det :/

tisdag

Sitter här, helt slut, är trött i hela kroppen och har huvudvärk, ändå har jag bara jobbat 20% av den tid jag ska i stallet. Har sovit två nätter hos Jeanette (nätter = jag och Jeanette stupar i säng vid åtta, är döda tills tio när vi somnar och vaknar sedan av klockan kvart i sex) I natt ska hon sova här och inom 60 minuter bör hon ha invaderat mitt rum, och innan dess borde jag ha städat, dammsugit, torkat håret, fått på mig kläder och tagit upp en madrass.
Men allvarligt - jag orkar inte!

Alla tillfällen när jag tidigare sagt att jag inte orkar kan gömma sig nånstans, för nu orkar jag verkligen inte - på riktigt. Dom andra gångerna hade jag inte inte mockat två stall, jag hade inte putsat femton sadlar och ungefär lika många träns och inte stått i ett dike och dragit upp stenbumlingar - kort sagt; jag hade inte jobbat en hel arbetsdag i ett stall.

Men det har jag nu. Och det är kul, men nu tror jag faktiskt att jag dör snart.

Jag = Jeanette och Julia (som dampar lite just nu)

Igår såg jag på filmen Säg att du älskar mig, för er som inte sett den handlar den om en tjej som blir våldtagen av sin killkompis två kompisar.
Då ämnet kom till domstol försökte advokaten antyda på hennes klädsel, det han syftade på var ungefär "hon hade kortkort kjol och string, fick hon inte skylla sig själv?"


Detta gjorde mig upprörd, just för att sådant faktiskt förekommer på riktigt, i vardagen, utan att någon egentligen bryr sig.

Till exempel så blir vissa nästan självklara mobboffer bara genom sin klädstil. Det spelar ingen roll om man alltid är  positiv, rolig att snacka med och har världens skönaste humor, klär man sig alternativt i svart är man en EMO och förtjänar skit.
Så ska det inte behöva vara. Bara för att man har såna kläder tror folk att man sitter och tycker synd om sig själv hela dagarna och skär sig i handlederna. Folk verkar även tycka att de har rätt att kalla en för taskiga saker. Och man ska inte behöva må dåligt för att han klär sig så.

Även fjortisar - vem här har aldrig kallat någon för fjortis?
Men egentligen, vad definierar en fjortis? Är det att man har KSSS-munkiströjor och idomin? Eller är det att man super och flörtar med många killar samtidigt? Och varför kan den här personen tänkas bete sig så?

Jag är nog känslig för sådant där, jag kan känna mig lite besvärad av att folk kategoriserar människor efter hur man ser ut, vad man gillar, vad man har för bakgrund med mera. Det är personligheten som räknas. Även om personen kallar sig själv för till exempel blatte så skulle det ta emot väldigt mycket för att jag skulle säga det.

I sexan brukade jag och mina kompisar säga att vi var nördar. Vi var dom som sade "Tyst!" i klassrummet för att vi ville lära oss, vi var dom som inte brydde oss om att smälta in. Vi trodde att vi klassades som det så vi började säga det själva. Men vi blev ju fortfarande stötta då andra sade det. Så även om en person själv kallar sig fjortis, nörd, blatte eller EMO, ger det andra tillstånd att göra det?

Man ska få klä sig hur man vill utan att läggas i fack. Man ska få ha hur korta kjolar man vill utan att någon ska peta på en för det. Man ska kunna klä sig i svart utan att någon ska kalla en för EMOskabb. Och hudfärg - även om man har mörk hy ska man inte behöva bli kallad för ett ord som betyder "slav".

Människor måste lära sig att tänka på vad orden betyder innan de använder dom.

För egentligen, vad definierar en fjortis?
Vad är en slampa? Och varför kan en person bete sig slampigt?
Vad definierar en EMO?
Och hur beter sig en nörd?


Säg att du älskar mig

s?g att du ?lskar migFilmkväll hos Degen igår. Jag, Madde, Jenny, Nettis, Jozzan, Frida och Tjollan och Degens hund Dixi möttes utanför Kvantum och efter lite trassel med maskineriet så kom vi i alla fall ut med "Säg att du älskar mig"
Man hade ju hört en del om den innan, till exempel så hade Macke sett på den någon gång och sagt att den var ashemsk, jag frågade varför och han sa "se den, så förstår du"
Och det gjorde jag.


Jag har känslan av att många har sett den här filmen men jag drar ändå handlingen i korta drag; det handlar om en tjej, Fatou, och hennes kompis som efter en förfest blir bedda att komma till en fotbollsmatch av tre killar. Fatou är barndomskompis med den ena så hon och hennes kompis går och möter killarna utanför arenan.
Lite på lek (verkar det som) jagar killarna Fatou och hennes kompis men leken avslutas snabbt då tjejerna tappar bort varandra, och Fatou blir indragen i ett rum under läktarna där två av killarna lurar i henne sprit och sedan våldtar henne, medan Lamin, hennes barndomskompis, står och kollar på utan att våga göra något.


Jag tror inte att man kan se en sån här film utan att bli rörd på något sätt. Man kan bli som Jozzan, som bara satt och skakade, eller som Madde, som grät, eller som Tjollan, som satt och slog på soffans armstöd för att få ut lite känslor.

Fatou vågar ju inte anmäla och vågar inte säga något till någon. Hon säger att ingen skulle tro henne, och killarna hotar henne. Hon mår dåligt och beter sig konstigt, folk märker att hon har blåmärken men ingen visar att de verkligen bryr sig förutom hennes bästa kompis och hennes lillasyster. Dessa personer blir till slut de personer som blir utsatta, Fatou bryter med kompisen och säger åt sin lillasyster att gå.

Filmen kändes ju kanske inte helt det allra senaste i hur skådespelarna var klädda och sådant, för mig känns det till exempel inte som ett alternativ att gå till skolan i ett linne som visar naveln, men jag tror inte att det spelade någon större roll för det som händer på filmen är något som nog alla unga människor kan känna igen sig i.
Man vill bli älskad och sedd, man vill höra att man är bra och att folk tycker om en. Om något händer och man inte vågar berätta det - hur ska det då lösa sig? Efter ett tag är ju alla bevis borta och man mår sämre än någonsin förut. Och vad gör man som kompis om ens bästa vän blir våldtagen och mår dåligt över det, men har sagt att man inte får berätta det för någon?

Det var mycket man funderade på. Och kvällen slutade som den började, jag satt och tänkte på vad Macke sagt om filmen. Och plötsligt blev jag helt varm, jag kom på hur glad jag egentligen är över att ha honom. Motsatsen till såna där störda killar, han vet hur man behandlar en tjej och han vet hur man säger emot.
Det ville jag att han skulle veta så innan jag gick och lade mig skickade jag ett sms och sa det, och berättade att han gör mig trygg och är den som kan lugna mig när jag är upprörd och göra mig glad igen när jag är ledsen.
Så jag somnade med svaret "Det där värmer <33 Jag älskar dig" på näthinnan.


Mars

image19
Sitter här och fryser, var precis (för ungefär 40 minuter sen)
ute med hunden i blåsten. Jag trodde det skulle vara lika
varmt som när jag och Jeanette var ute häromkvällen - men
neej. Det är klart att så klart man har lagt ned vinterjackan
från galgen så ska det bli kallt igen. Suck.

Jackie brydde sig i alla fall inte. "Men Jackie, det är bara mars"
Skiter väl jag i, tänkte hon.

dagbok

Jag började skriva dagbok i november 2006. Sedan dess har jag skrivit ut två böcker och är halvvägs på min tredje nu, en gul med vita blommor på.
I början när jag skrev var det alltid "hm, vad ska jag skriva idag?" Jag ville läsa det sen, men när allt var så igenomtänkt så kom jag alltid ihåg det efteråt, samtidigt som det inte var särskilt intressant heller.
Nu kan jag känna behov av att skriva. Jag bara sätter ned pennan på pappret så skriver den ned vad jag tänker. Samtidigt som jag tänker det. Fast mer strukturerat.

Igår läste jag igenom  min gula dagbok, den jag började med i början av oktober. Jag kom på hur mycket mitt liv  gått upp och ned på sista tiden utan att jag egentligen lagt märke till det, och funderade på vad jag skulle få för reaktioner om jag lät någon läsa det. Kanske skulle de förstå mig. Kanske skulle de läsa om vad jag skrivit, om hur mina dagar sett ut och vad jag tänkt.

Vad vet jag.


måndag

Sitter och skriver det sista på ett NOarbete, har suttit ett tag nu och det går väl, men USCH vad tråkigt det är! Jag skulle mycket hellre sitta där ute och dricka te. Eller städa rummet för all del, vad som helst.

Jojo påpekade i sin blogg att vi svenskar pratar väldigt mycket om vädret och jag måste hålla med, men trots det så har jag sagt "det är värsta vår ute!!" minst tio gånger både igår och idag. Man kan liksom inte låta bli, man bara svämmar över av massa vårkänslor och så kommer det ut. Som en kork på en champangeflaska eller nåt.

Mina vårkänslor idag var dock lite blandade. Är det vanligt att de uttrycker sig som ilskna anfall och begär att skrika och kasta runt saker? Hm, nej, kanske inte. En expert hade nog kallat det "pms" eller "pubertala humörsvängningar".
Men jag blev så irriterad när mina fingrar inte riktigt ville som jag, och basen inte verkade vilja samarbeta alls. Fick en stor lust att köra in bashalsen i förstärkarhögtalarna. Men det gjorde jag inte. Tur nog.

Nej, nu måste jag sluta skolka från skrivandet. Lär väl inte orka skriva senare i kväll, men vi höres, och tills vidare så får ni akta er för snedvridna vår... känslor  :)

MARCUS

Efter allt trassel fram och tillbaka så känns det äntligen som att blåsten har lagt sig helt mellan mig och Macke :) I kväll vågade vi riskera att riva upp allt gammalt, det jag varit ledsen för och han förvirrad, men det blev bra, han ringde för att kolla hur det var med mig och visa att han mådde bra.

Jag har aldrig litat så mycket på honom och han har aldrig kunnat läsa av mig på det här sättet. Nu verkar han förstå hur jag känner -  redan innan jag börjat känna det.


Och här om dagen kom jag på att han är den enda som jag kan se på film med och kommentera detaljer som "undrar hur dom spelade in det här" och "shit, stunt?", utan att skämmas, för han gör samma sak X) :D

Jag vet inte om det är sådär vanligt att man blir nykär efter 7 månader, men så har det tydligen blivit :)
Har varit en ganska jobbig period nu, känns skönt att ha en famn att ramla ned i när man känner sig matt på allt som går fel hela tiden.


MELODIFESTIVALEN

The Ark vann. Känns som det är lite revolutionerande vinnare i shlagerfestivalen, från att ha varit Fame till att vara The Ark, och från att ha varit Carola till att vara Lordi... Kul :)
Nu ska jag försöka leta reda på Mackes kompis nummer, hans egen mobil har nämligen såklart gått sönder. Kram :)

<3

Inte ofta man får chansen (inte tillräckligt ofta i alla fall) att säga hur mycket man egentligen uppskattar en person. Men nu skapar jag mig ett eget litet tillfälle att säga hur mkt jag tycker om dig Marcus, du är inte alls värdelös :) Även om det händer lite konstiga saker mellan oss ibland så hittar vi alltid tillbaka, sprickor som lagas blir ofta starkare än det som tidigare varit, alla vet ju att skit får saker att växa till sig och blomma :)


                Jag älskar dig (:


onsdag

Har inte skrivit här på ett tag, blev så himla lack på sidan när det inte gick att komma in. Men sitter här i alla fall, i pyjamas och duntofflor. Har blivit förkyld igen, asjobbigt ...
Aja, orkar inte skriva mer just nu, kanske skriver senare :) Kram :)

<3




Kanelte och rutknäcke halv tolv på natten :)










GAAH

GAAH

har en diet som jag följer steg för steg och bit för bit
jag gör allt för att bli en elit
jag ville hellre spela cs lukta svett och ...

Nu måste jag göra något åt det här... Måste få nåt annat på hjärnan. Death Cab For Cutie - This Charming Man nästa...


...

Har en låt på hjärnan ...  x/

Shoppingmuskler

Haha, märkte just att jag har värsta träningsvärken i armarna... Det måste bero på antingen mitt mjölksyreresulterande bärande av kassar igår, eller att mamma och Karin drog åt olika håll idag när jag klängde mig fast i deras armar idag ...

Heh =)


Stövelåkning

Kom kanske inte hem riktigt klockan fem, men jag snackade ju om ett till inlägg idag och man måste ju hålla vad man lovar ^^

Vägen till dopet gick inte precis som vi förväntat oss. Vi var ute i tid men när vi var nästan framme så stod det plötsligt en bom i vägen. Vi träffade ett par med en barnvagn som sade att det var två mil runt om man skulle köra bil och två kilometer om man skulle gå. Dopet skulle börja om tio minuter, och med visionen att vi skulle köra fel i baktanke tog vi på oss våra jackor och gick förbi bommen.

Matilda skulle döpas i en kyrka som ligger i ett naturreservat, så vägen var ju inte särskilt plogad. Och stövlarna som jag köpte igår visade sig inte ha så grov sula. (Det innebär att de skulle fungera bättre som skidor än som snöskor)
Det hela slutade med att Karin och mamma fick stå på varsin sida och hålla i mig och typ dra mig fram till kyrkan. Hm...

Dopet var i alla fall jättefint, Matilda var jätteduktig och tittade bara intresserat på prästen och alla människor som kollade på henne. Så söt <3 :)

Efter dopet fick vi en farligt god oxfilé och potatisgratäng med ruccolasallad, sedan var det presentöppning och sedan var klockan plötsligt fem och alla hade plötsligt åkt hem.
Pappa är gudfar så vi var kvar lite längre, men sen på vägen hem höll jag på att somna i bilen och mamma skjutsade mig direkt upp till Macke, där jag slängde mig i hans säng och typ somnade. Sen såg vi lite på Melodifestivalen och pratade, och nu sitter jag här och äter äpple :)

Har varit en bra dag men nu är jag väldigt trött...

Dop

Sitter här i värsta munderingen, klänning, stövlar och papiljottat hår. Det är nämligen ingen vanlig dag idag, det är min lillkusin Matildas dopdag :)

Alla håller på att klä på sig men jag är redan klar. Har lånat ut lite kläder till min syrra (som sitter i sitt rum och säger "och nu kommer Julia in och ser ut som en fotomodell, värsta klänningen och höga stövlar ... Ja, haha, det är faktiskt hon som har lånat ut kläder till mig. Hon typ "här får du låna lite kläder av mig som jag brukar ha när jag sitter hemma och spelar dataspel, du ser ut att behöva det"" ... Jag är faktiskt oskyldig till det citatet (a)) och ska snart fixa mammas hår och smink. Pappa är den enda som slipper undan mig... Tror han >:)


Aja, have a good day måste jag säga, jag kommer hem vid fem igen och då kanske jag skriver nåt mera. Har inte varit på dop sen jag var i åldern "sitta och picka på mammas axel och fråga när prästen har babblat klart", ska bli intressant .. :)


:\

Dagen har varit väldigt bra, men den hade varit mycket bättre om det inte hade varit för ett onödigt "bla bla bla bla men säg ABSOLUT inte det till Julia" som inte ens stämde.

Jag trodde att jag hade slutat lyssna på rykten :/

mästerkatten would be jealous :)

Var och shoppade med kusin idag :) Kapen blev en A-linjeformad tunika med knäppning vid ringningen och lite brodyr längst ned samt en väska på Indiska. Ett par efterlängtade jeans (vet nu även att jag har storlek 29/34 i jeans), ett par puffiga shorts och en jättemysig kavaj i munkistyg på JC. 

Hela dagen hade vi letat lite halvhjärtat i skoaffärer, efter att jag sagt "jag vill ha såhär mästerkatten i stövlar-stövlar :D"stovlar
När vi var inne på Zara hittade vi äntligen ett par stövlar som levde upp till förväntingarna, både jag och Joanna blev sugna på attt köpa dom. Jag köpte ett par och blev lite förvånad när hon i kassan bad om 299:-, jag hade för mig att det hade stått 899:- där de stod. Men aja, jag brukar inte se helt rätt jämt.
Men de fann inte i Jojos storlek. Så med argumentet att hon inte skulle kunna somna i kväll annars drog hon med mig till ett annat Zara ungefär 3 mil där ifrån, och när vi var där så kom jag på att min ridning började om 40 minuter. Då blev jag deprimerad, för jag har varit assugen på att rida hela veckan och jag kände på mig att jag skulle få en bra häst...

Men aja, hon hittade i alla fall ett par stövlar i storlek 41. Men hon fick betala 699:- för dom. Det visade sig att det hade blivit fel i datorerna, så jag hade haft tur. 
Hon köpte dom även fast det varit mer än dubbla priset än vad hon trott, och vi var rätt nöjda, fram tills vi insåg att tåget som vi tänkte ta hem gick om 10 minuter. Det var bara att lägga benen på ryggen, och springa från NK till T-centralen. Det gick på ... Ungefär 4 minuter. 
Vi blev inte det det minsta svettiga :D (Hum..)

Vad sur jag blev nu, jag hade velat att det här skulle hamna på andra mars men så postar man  över tolv... Aja :)
Sov gott :)


I will always be your solider, M. Bergman

Fjorton år gammal, läppstift och killar
Jag visste aldrig hur glad jag borde vara över att ha dig

Den stora tonårsdepressionen, vårt egna inbördeskrig
När jag tänker efter så var det du som hjälpte mig igenom det

Vad jag kommer fram till är att du är den enda som verkligen förstår
Vart du än går hoppas jag att du vet att jag är på ditt kommando

I will always be your solider
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please, please belive in
This oath of allegiance

en gång i tiden

En gång i tiden var jag rädd för förändringar. Jag var rädd för att flytta, byta skola, jag var rädd för att slänga gamla saker jag haft länge och jag var rädd för att klippa mig.

När man började stiga i åldrarna och förändringarna blev ett faktum fortsatte jag att kämpa för att stå emot dem. Jag hade mitt lilla kompisgäng, behövde inga andra vänner. Jag hade stallet, behövde inget annat intresse. Och killar var inget för mig. Dom var bara jobbiga och jag visste att dom inte var intresserade – så varför skulle jag ens försöka? När jag träffade en ny kille så tyckte jag illa om honom från första stund.

Men när en vän stöttes ut ur gänget kändes det inte likadant längre, och hästen jag pallrat mig upp till stallet fem dagar i veckan för att sköta om såldes. Stallet kändes inte roligt längre, jag hade bara inte viljan att dra mig upp dit när vinterns snö och slask kom. Det här var i sexan.

Jag hade inte längre något att göra på fritiden och vännerna orkade inte alltid träffas. Men jag kämpade emot förändringar - jag ville inte ha ett nytt intresse. Jag ville inte ha nya vänner.
Allt okänt kändes för stort för mig. Liksom, människorna utanför min lilla cirkel verkade så fina på något sätt, som om jag var för smutsig och osäker för dom.

För att få tiden att gå och för att användning för min livliga fantasi satt jag inne på rollspelshemsidor dag ut och dag in, låtsades att jag var de glada och lyckade personerna jag skrivit om i karaktärsbeskrivningen. Så såg mitt liv ut ett långt tag. Men jag visste att jag gömde mig för något och att jag förr eller senare skulle bli tvungen att… På något vis träda fram.

Men jag vågade aldrig. Det blev sommar och det blev höst, jag ville mer och mer att mitt liv skulle få en mening men jag visste inte hur. Jag vågade inte.

Min dagbok var den enda som visste exakt vem jag var. Jag ville kunna vara den jag är även i skolan, men det gick bara inte. Jag kunde inte slappna av. Jag kunde komma på mig själv med att tänka ”kan jag verkligen ha handen på bordet såhär?”, ”får jag ha benen i kors?”. Det var som en spärr på hur mycket plats jag vågade ta. När jag handlade kläder letade jag efter sådana som skulle märkas så lite som möjligt. Liksom, inte för märkvärdiga. Jag fick inte vara för märkvärdig.

Så när det en dag var en tjej som sade att hon också ville ha en egen stil, som jag har, så blev jag förvånad. Det var omöjligt, hon kunde inte mena mig. Det enda jag hade var en stor näsa och ett par slitna skor. Men jag lyftes. Ja, jag blev nog flera centimeter större. I samma veva hade min sångpedagog på Musikskolan börjat bli entusiastisk på att få upp mig på scenen. En ny kompis kom in i mitt liv och planerade att dra med mig till grannskolorna för att få material till ett arbete.
Jag satt i mitt gömställe och världen ropade ”Fritt fram!”

Den 20 januari 2006 drog Josefin med mig till Gröndal
Den 31 januari 2006 drog hon med mig till Svanis, där jag för första gången träffade Macke
Den 5 februari drog hon med mig till ishallen
Den 6 februari sjöng jag för första gången på scen. Samma dag addade jag Mackes MSN
Den 7 februari sjöng jag på skolans showaudition
Den 19 februari inser mina kompisar att jag gillar Macke
(Den 17 april inser jag det själv)


Jag hade tittat fram, jag hade visat att jag kan. Att jag liksom verkligen… Kan. Och när min storasyster åkte till Australien den 8 februari så blev min värld ännu mer upp och ned. Jag grät för att jag saknade henne, men samtidigt kändes det ganska bra. Jag visste det inte då men när jag tänker efter nu var det som om jag var en växt och någon planterade om mig till en större kruka. Jag började växa i mig själv.

Och min hastighet höjdes. Jag hade blivit trimmad och kunde köra dubbelt så snabbt. Så med ett ständigt leende – mina kompisar började störa sig på att jag var så glad jämt – gick jag mot nya spännande saker.
Plötsligt kunde jag göra dom där sakerna som jag aldrig riktigt vågat förut. Jag vågade prata med nya människor. (Kanske inte så överutåtriktad men ändå mer än innan)

De gamla vännerna betydde mer än någonsin och vi hade nog våran bästa period våren/sommaren nollsex. Och jag var ständigt andfådd - jag var äntligen säker i mig själv, jag kunde vara mig själv oavsett vart jag var.

Och nu sitter jag här ett år senare med min gamla dagbok framför mig, och kan konstatera att det jag var rädd för då är mycket av det jag lever för nu. Kläderna jag inte vågade titta på då hänger i min garderob nu. Killen mina kompisar insåg att jag gillade för ett år sen har jag i morgon varit tillsammans med i sju månader. Självkänslan som jag letade överallt efter då har jag fångat nu.

Men ändå är det något som fattas. Och den personen vet vem den är. Jag vill inte bråka med dig, men jag vet inte hur jag kan få det att bli som förut. Den jag är nu är jag, det är det verkligen, det är Julia. Varje gång mamma ser att jag tvivlar på mig själv säger hon ”du är Julia. Och du är bra, du är Julia och behöver inte vara något mer”.

Jag kanske ser annorlunda ut på utsidan men, jag tvivlar på att jag skulle kunna göra det bättre genom att komma till skolan i manchesterbyxor och stickad Mariuskofta, men håret i flätor och bara prata om hästar.

Jag har insett att som människa byggs man på hela tiden. Det är som lego, man har en grund som man bygger på sedan. Man upptäcker ständigt nya saker om sig själv. Saker som man är bra på eller saker som man gillar gillar. För bara några veckor sedan till exempel, så trodde jag att jag hatade te. Igår drack jag tre koppar.


Så trots att det kan verka som att en person har ändrats väldigt mycket, så titta närmare. Du kommer upptäcka att trots att hon vuxit en decimeter, trots hon använder både mascara och kajal och trots att hon inte längre skriver hästnamn på sina skolböcker, så inte det inte någon skillnad som människa.
Hon finns där, hon som du saknar. Jag har hennes leende, hennes skratt och samma känslor. Hennes drömmar, hennes framtidsplaner och ambitioner. Hon finns i mig, jag är hon.