Ibland...

... mobbar min familj varandra lite. Mamma är roligast, hon blir så sur.

Mamma: Åh du spelade så bra på min favoritlåt! Du vet den hära du dutt dutt du turu turu!
Pappa: Hmm...
Jag: Jag förstår precis mamma.. Du tu du tu?

Mamma: Men vad ni ska malla er. Bara för att jag inte spelar bas.


Kan man ha ordet "show" som rubrik?

Sista kvällsföreställningen i kväll, nog den bästa hittills. Familjen var där, satt precis i mitten av salongen (så att det skulle vara helt omöjligt att inte se dom såklart). I vilket fall verkade jag få någon kick någon gång under föreställningen så dom fick stå ut med att min mun gick i 180 hela vägen hem.

Vet inte vad det är som händer med mig riktigt, men efter föreställningarna blir jag liksom helt... (Måste hitta rätt ord) ... Hyperaktiv.

Bortsett från att min mun fortsatte gå ostört efter att vi kommit hem, så gick jag runt och hoppade, dansade och gjorde karatesparkar i luften.

Ingen aning om vad all den här energin kommer ifrån, med tanke på att min frukost denna vecka lite sådär i genomsnitt har bestått av 15ml vitamintillskott plus eventuell banan. Middag har jag inte haft tid med och lunchen de senaste två dagarna har varit ingenting slash en sallad.


Sista föreställningarna i morgon, sörjer.


ahklfas

Roliga saker (enligt mig):

-  Skrämma min hund. Det är bara att smyga sig på henne bakifrån och ta tag i hennes svans och säga "bu!" Hon flyger alltid tre meter.

-  Att dra skämt. Jag börjar alltid garva åt mig själv för att jag är så rolig.

-  Sitta och se oboypulvret sjunka till bottnen av glaset

-  Att sitta och tänka intelligenta tankar och sedan känna mig stolt över mig själv. (Jag tänkte på något riktigt smart igår. Men jag kommer inte ihåg vad det var)

-  Peka på saker slash folk och garva

-  Göra miner framför spegeln är alltid kul

Jag tror att jag är världens mest lättunderhållda människa.

tankar

Det har nästan varit läskigt lätt för mig att sluta tänka. Att glömma.

Jag tror att jag har glömt hur din röst låter. Att jag har glömt hur ditt leende ser ut. Det känns sjukt att tänka. Du som var den som betydde allra mest. Det känns som om jag sviker mig själv. Eller dig, genom att ha glömt. Som om du inte var något mer än bara någon man kallar "pojkvän". Som en accessoar.

Men du var så mycket mera.

Kanske har jag svikit någon jag varit, eller någon du varit. Kanske båda två, kanske känns det som att jag svikit de personer som sade att de älskade varandra. Och kanske sviker jag den Du som grät mot min axel och sa att allt du gör, gör du för mig.

Men jag kan inte svika dig, det finns ingen Dig kvar att svika. För du verkar inte finnas kvar på den plats där jag sist träffade dig. Verkar inte kunna tilltalas på samma sätt, verkar inte le åt samma saker. Verkar inte ens vara samma person.

På bara fyra veckor har jag skjutit undan minnena till så långt bak i huvudet som de kan komma. Visst kanske jag säger ditt namn, men då är det som om du vore vem som helst. Jag har kommit till det stadiet jag var rädd för. Stadiet där jag börjat tänka på dig som inget annat än "en person som jag var kär i en gång".
Det är nog inget som jag är stolt över. Kanske skäms jag.

Kanske är det alla gånger jag sagt att jag absolut inte ska glömma, som fått mig att göra det. Kanske är det de gånger jag gråtit och trott att jag ska vara ledsen för alltid som gjort mig glad senare.
Kanske var det för att jag älskade dig som jag kunde släppa taget om dig.

Kanske lurar jag bara min hjärna. Kanske kommer alla tankar och känslor komma tillbaka. Men fram tills den dagen är det bara att passa på och vara glad.

Hahaha



Den här filmen såg jag och Jeanette på idag. Så himla skön xD

(Jag och Jeanette går inte på något)

   
   


Och så lite bilder som jag och Jeanette tog igår.
Vi började kvällen med att äta varsin pizza på Al Porto :) Nettis var klar aslångt före mig så hon tog lite kort och filmade när jag åt. (Det blev en jättefin film.........) Sen cyklade vi hem till mig och på något väldigt konstigt sätt hamnade vi på badbryggan på min båt, som står på land.

Vi satt där ett tag och kom på en väldigt rolig sak med min mobil. Om man tar ett kort där någon rör på sig och sedan klickar på radera en stund senare, så ändras bilden xD Haha, våran humor... (Det där vackra bilden som föreställer 25 % av mitt ansikte skulle ha blivit en sån bild om Jeanette inte hade missat själva motivet)

När vi suttit där ett tag började vi tycka att det var lite tråkigt så vi bestämde oss för att cykla. Och vi hamnade på hamnviksbryggan, där vi tog flera bilder. Bland annat en bild där Nettis tyckte att det såg ut som att hon gick på vattnet. Haha. Jag tyckte att hennes vad såg stor ut xD
Och sen ... Ja. Vi typ, satt där i en och en halv timme och sen hällde vi ut innehållet i våran flaska på bryggan, Jeanette skrev Hej.

Sen cyklade vi hem. Eller, typ. Vi... Typ cyklade in i varandra - hem. Eller vinglade hem. Eller nåt. Och så i en lekpark någon stans hittade vi lite killar som vi kände igen från någonstans. Dom verkade ha hittat sitt nya högkvarter.

Till slut kom vi hem i alla fall, och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Sen gick Jeanette hem.

Invigning av tian :)

 

Jag och Liiischa på tian :)


På tal om skor?

Jeanette: Jag har kommit på en sak. Jag har inte så många par skor :O
Jag: Nehe..?
Jag: Hm, dina svarta ballerinaskor, dina vita ballerinaskor... Dina nya vita ballerinaskor, dina svarta och vita ballerinaskor... Dina randiga ballerinaskor, dom där som du har på dig nu, pumagympadojorna, de svarta stövlarna ... dina gummistövlar ... bla bla
Jeanette: Ja, det var ju inte så jättemånga. Och det betyder, att jag kan köpa fler :D


Lördag

   

Såhär fint var det ute idag. Ringde runt lite men alla hade för sig nåt, så jag tog cykeln och gick ut själv. Skönt att vara lite själv också ibland, men inte idag. Det var så fint ute. Sommarvärme och luften var sådär mjuk. Kändes onödigt att vara själv en sån dag.

Ska iaf på bio med Nettis ikväll, ska bli kul :)

image170

Jag hatar denna stress
Du försvann så fort och vi har inte pratat sen dess

Trött

Är trött, hade sen kväll med Mia igår, med allt vad det innebär* :P


*Ungefär, går ut med Jackie till en början. Hamnar vid kvantum, där vi köper godis. Går till Rim Nam Thai Food där fältbussen plötsligt dyker upp med Lena och Micke som vill ha godis och frågar om vi vill ha skjuts. Vi får skjuts till Arena, där Mia hade tänkt köpa pizza. Lena och Micke tar hand om Jackie (haha hunden blir hemskjutsad med fältarna) och åker hem med henne. Arena hade precis stängt så när vi för andra gången blir omkörda av fältarbussen påminner dom om att Shell är öppet. Vi går dit och köper en korv och en Ceasarsallad och sätter oss på en gräsmatta och käkar. Går sedan hem till Mia, jag attackerar msn på hennes mobil och hon på datorn och vi sitter så ett tag, går sedan hem till mig och somnar


Idag kanske jag skulle ha åkt in och handlat med Nettis, men får inte tag på henne så får se hur det blir. Tills vidare ska jag nog kolla datorn lite till, och sen gå ut och sola. På återseende, alla :)


Alinjeklänningen

image166

Var just ute och handlade lite färdigmat (ridning ikväll, och detta är min entusiastiska matidé när jag inte har någon som lagar åt mig) och gick in en snabbis på Lindex. Provade lite plagg som jag och Jeanette kollat på tidigare och det blev ett köp.
A-linjeklänning med skimrande mönster för 299:- :) Sett sådana tidigare men då var det mera tunika, den här var längre. Perfekt för i sommar :)

Lindex

(Kolla in deras nyöppnade webshop, förresten)

Sovmorgon

Har sovmorgon :) Det är ingen slöjd idag så jag behöver inte dra till skolan förräns tjugo i elva. Har ätit frukost och lökat mig lite, ska läsa på lite glosor till franskaprovet som jag ska ha idag.

På återseende :)


Sommarklänning

image165

Vill ha...
249 kr på
H&M

...


Rhys Ifans spelade den store fräschingen 
Spike i Notting Hill.
Man börjar förstå varför just han fick rollen, när man ser den här bilden. Verkar riktigt fräsch på riktigt också. Checka kallingarna... X)

Bild från Starlounge


?

Kom precis hem. Från skolan.

12 timmar i skolan, i sträck. Nån som kan klå?

IRIS

Go Go Dolls - Iris

Tisdag

Har fått blåsor på fingrarna igen, spelat massa bas idag :P Börjat spela stående nu, kom på igår att det kanske var dags att börja vänja sig vid det. Har ju gjort det tidigare men brukar mest sitta ned när jag spelar. Och det var ju smart, och inte en sekund för tidigt.
Kändes konstigt i början men nu har jag vant mig.

Jag och mina normala kompisar hade lite kul i skolan idag. Detta är resultatet.

       
        

tisdag

Lite konstig dag idag, mulet, typ två och en halv timmes lunchrast och helt trög i hjärnan.
Bläääääääää

Bläää

Hatar missförstånd.

måndagtisdagonsdagtorsdag friday i'm in love

Jag har en mycket jobbig vecka tycker jag. Här, kolla in mitt schema;

Måndag
Skriva ett och ett halvt A4 på engelska om mig själv
Plugga franska
Spela bas

Tisdag
Lämna in engelskauppsats
Plugga franska
Spela bas

Onsdag
Plugga franska
Plugga SO
Spela massa bas med Roland&CO
Gå på dejt X) (a)

Torsdag
Ha franskaprov
Plugga SO
Spela bas

Fredag
Orientera
Ha SOprov
Spela bas


Funderade ett tag på att lägga in en kvarts "sitta och nostalgigråta, lyssna på sorgliga låtar med dåliga rim och tycka synd om mig själv" per dag, men skippade sedan det. Det kommer jag inte hinna med. (Ironi hörrni :))

Det här är väldigt jobbigt. Jag är inte van vid att behöva plugga. Blä. Jag som trodde att det bara var ett prov kvar.

INSERT COOLT NAMN..?

image152Det kör ihop sig inför showen, sitter här i en vit tröja med showloggan på. "Via 07 - Insert cool name", haha. Det ska vara en medium men den täcker hela rumpi. Har en känsla av att det är nån slags amerikanska herrstorlekar. Aja, heta iaf ;)

Hade lite smårep idag med tjejerna i klassen, som ska spela Cheek to cheek alldeles själva. Kommer bli showens stolthet..



Jag saknar dig

"Du försvann så fort
och vi har inte pratat sen dess"

Vill förklara typ, säga hur mycket jag saknar dig men jag vill inte skapa ett faktum. Jag är så förvirrad och har kommit fram till att du är den enda killen jag vill ha, den enda jag kan lita på. För även om du dolde en del saker så visste jag att du aldrig skulle vara dum mot mig, du ville aldrig se mig gråta och fanns alltid där.
Det spelar ingen roll hur många andra som dyker upp, som ringer, skickar gbn, vill träffas, vill snacka på msn, ska hålla på och snacka en massa ointressant skit. Dom kanske är snälla men you are the one who make sense. Bara minnet av dig betyder mer än vad en nutid med vem som helst av dom skulle göra.

Så när dom frågar "är du fortfarande kär i M?" och hoppas på ett Nej, så kommer dom bli besvikna. För jag kommer aldrig svara nej på den frågan.

Och jag kommer ångra så mycket att jag har skrivit det här, heh X/

H&M

image150










H&M kanske känns lite uttjatat, med tanke på att i princip alla går omkring i deras toppar under sommaren.

Men är inte den här lite för söt? :)

...

Klockan är 02:07 och det är bara du o jag online.
jag tänker tillbaka o ryser i kroppen, undrar. undar hur det skulle varit nu.
vill skriva som jag känner men är rädd att fel person ska läsa.

Bloggkategorier

Har fixat lite kategorier nu, hoppas det blir lättare att kolla runt nu :)

Med axlar i fokus

    

Det har varit varmt idag, vilket fick ut mig och Jeanette i varsin solstol på tomten.
Har fått lite bränna, och blev väldigt sugen på att hitta ett klädesplagg som framhäver detta. Kom fram till att detta måste vara en svart eller vit top utan axelband, så jag började kolla runt lite på olika sidor för att fördjupa mig lite :P

Detta är resultaten, allt från ASOS.

Loekarna :L

Sitter här och spelar röj-flagg med Jeanette... Vi äger! XD

Vi satt och lökade röjflagg och bejuweled till halv två typ, hann äga Kalle ungefär 200 ggr :D
Sedan kände vi oss väldigt deprimerade när ingen ville spela mot oss för att vi vann hela tiden.

Nån som är intresserad av en match... (a) ?

Puffshorts



Blir bara mer och mer sugen på
dom här shortsen ...

och det ordet är ...

ett ord - bara ett litet ord, som påminner henne om vad som kunde ha hänt.

ett litet ord som gör hjärtanen till stjärnor, något som är vackert men som inte går att nå

ett litet ord som tar henne tillbaka till det tillståndet då hjärtat och hjärnan återigen kan samarbeta

och hon känner tårarna i hjärtat men inte på kinderna


Yessss...

Skrev precis klart novellen och skickade iväg mitt svenskaarbete till min lärare. Skönt att ha det gjort. Skrev världens novell, är astrött nu men glad att jag slipper ha det här kvar att göra. Nu kan man njuta av långhelgen bäst man kan...

Vet inte om det kommer gå så bra

SEXTONDE MAJ

Trött, har legat och solat ute ett tag :) Så skönt, sommarvärme ute känns det som. Fast så säger dom att det inte ens är nästan lika vamt som på sommaren. Hur varmt blir det inte då?

Somnade i solstolen så var tvungen att gå in lite. Är trött sedan Lunken, och har ont i hela vänster ben. Först höften som vanligt, sedan efter loppet när jag cyklade tillbaka för att leta efter min mp3 (som jag glömt vid målet) så kände jag plötsligt hur det bet till i vänster knä också. Kunde knappt gå, tur att man hade cykel :) Och så, till sist, när jag tog av mig skorna, såg jag att jag hade världens blåsa i vänster hålfot också. Perfekt! X)

Är hyfsat nöjd med loppet iaf. Sprang med Linda nästan hela vägen. Eller, vi sprang om varandra lite då och då men var aldrig längre än tio meter ifrån varandra. Så vi sprang sista vägen, sedan Norrhagen, tillsammans. Skönt att inte vara själv på slagfältet X)
Vi var i vilket fall i mål efter 42 minuter, inte min bästa tid nånsin men men... Vad kan man kräva av sig själv? :P

Jag och Linda la oss och solade en stund vid kanten av Estö IP medan vi väntade på att våra sega kompisar skulle komma in, det var skönt men lite blåsigt.

Aja, nu ska jag ut och lägga mig och steka igen :) På återseende ;)

Engelskalektion

Haha, idag på engelskalektionen:

Jeanette: Varför skriver du FAG på ditt papper, Jenny?
Jenny: Det står faktiskt FACTS... :(


Rekordhetta, rekordmycket plugg, rekordnära Lunken

Det är säkert rekordvarmt, 24 grader i skuggan visar termometern på husgaveln. Men jag måste ändå plugga, hur gärna jag än vill ta på mig bikinin och lägga mig en av solstolarna ute på stenterassen. Blää :(

Och så är det Lunken i morgon. Det gick allt annat än bra igår när jag och Mia körde "genrep". Min höft, som alltid annars har skött sig, värkte till när jag snubblade och sen gick det inte att springa mer. Får se hur det går i morgon... :/ Ska i alla fall försöka. Vore fegt att balla ur nu, även fast ingen kommer tro på en när man säger att man fick dålig tid pga att man gick, och det på grund av muskelslitage.

Aja, nu svär jag högtidligt på att jag ska stänga ned allt vad
Starlounge heter och börja skriva på mitt arbete om Carl Gustaf. (A)


Blogg..?

Jag vill inte försvara mig i min blogg, för det är fegt att attackera någon via internet. Om det dessutom är en offentlig sida, där alla kan läsa och förstå precis vem det handlar om, men inte kunna klaga för "hur vet du att det handlar om henne?"

När jag tänker efter så kanske man ska lägga ned hela bloggandet. Sluta läsa, sluta skriva. För när man skriver, då tror folk inte på en. Stör sig på en, irriterar sig på att man skriver för opersonligt och för ytligt, sen om man någon gång skriver om känslor så tror folk att man bara vill ha uppmärksamhet.
Sluta läsa. För att uttrycka sig genom ord i en blogg blir för många ett sätt att uttrycka saker man inte vågar berätta annars. Man vill ha medhåll men är rädd för att riktigt stå för sin åsikt. Detta är nog bra för vissa, men gör många ledsna och besvikna. På varandra, på sina kompisar och folk man inte ens känner.

Vi är internetgenerationen, vi kan inte ens se varandra i ögonen IRL längre. Vi kollar in folks bloggar och presentationer på diverse internetsidor, bildar oss en åsikt genom att titta på de poserade bilder och de utvalda ord folk lägger ut.

Men en människa kan inte lägga ut sig själv på internet, det går inte. Man kanske skriver en djup blogg eller visar bilder ur sitt liv, men det fattas ändå en så himla stor bit som gör att människor inte får en full bild av en. Det saknas personlighet, miner man gör när ingen ser, röst och kroppsspråk. De första sätten människan hade att kommunicera med varandra med.

Kanske borde vi alla ge oss en tid, helt utan dator. Försöka framföra det man vill genom att tala med varandra, öga mot öga. Men frågan är, skulle vi klara det?


Shorts :D

Som sagt. Shoppingabstinens. Och sommarrus.
Såå... Här hittade jag lite intressanta shorts :D

image144

 
 

Alla de fyra små bilderna från Topshop,
den stora bilden från Nelly

Tunika

image134

Man blir nästan lite sugen... :)

Har shoppingabstinens!

Sista löpningen inför Lunken på G

Sitter och får springråd av pappa via telefonen. Han säger att jag ska äta tidig middag idag och springa om två timmar. Lär bli så. Får dra till Konsum och köpa lite Findus Färdigmat... På återseende :L

...


Förlåt

Förlåt mig för alla de saker jag sa till dig.
De saker jag sade när vi bråkade, som jag egentligen inte menade.
Att jag kallade dig feg och sade att du inte kunde säga emot dina kompisar.
Jag kan inte ta tillbaka alla de saker jag sa till dig,
men jag kan ångra dom

Förlåt mig för alla de stunder då jag inte varit mig själv mot dig.
De gånger då jag letat efter barnsliga fel och sagt omogna saker
När jag var sur för inget och när jag låtsades vara oberörd av vad du betydde för mig.
Jag jag inte få det ogjort,
men jag kan ångra det

Förlåt mig för de gånger jag inte ville låta dig gå hem.
För de gånger när jag ville krama dig och visa att vi hörde ihop.
Att de lyckligaste stunderna var när du höll mig nära, kramade mig hårt.
Men det gick åt helvete
Och jag kan inte låtsas om att jag aldrig älskat dig,
men jag kan ångra det

Och jag vet inte om det här handlar om mig egentligen. Jag trodde, och jag sade, att jag aldrig skulle ångra något jag nånsin gjort med dig. Men jag vet inte längre, för jag har tappat hoppet om det. Jag jag gråter inte, inte nu. Och jag vet inte om jag kommer göra det sen. Det jag känner är att jag står framför en stor avgrund, jag kan inte backa tillbaka. Kan inte ta tillbaka något.
Och jag vet inte om det känns bra eller dåligt.


...

"Vad är det, vad har hänt? Vad har dom sagt? Vänta, jag ringer dig så fort jag kommit ut ur tunneln... Gråt inte, jag kommer till dig så fort jag kommer hem. Jag fixar det här, jag lovar. Gråt inte"

Tack för att du finns :'/

Heh

Vårat stora svenskaarbete ska vara inlämnat på onsdag. Kanske bäst att man börjar skriva ...

Toscana, here we come :D

image127

Min och Mias italienska dröm... X')
Nu är det nästan klart, bara lite bokningar o sånt så ska Mia med till Toscana i sommar. Vi
fick se lite bilder igår, som jag lägger in nu. Typ pool o allting, hur bra som helst? ;)
Italien here we come =)

       

Listan

Saker som jag gjort idag:


Försovit mig två och en halv timme
Säger bara; häää?

Målat naglarna blanksvarta
Länge sen sist

Hakat på en trend som jag egentligen inte gillar
Alltså, gillade den inte när jag klädde på mig i morse. 
Fick brottom, men har börjat gilla den  nu X)

Köpt en väldigt stor och väldigt fejkig väska
Under min värdighet , men hur fin var den inte då?
Och dessutom var den stor, rekordstor för att vara
mig och jag är ändå inte känd för att ha små smidiga väskor

Motion ;D


Sitter och tar det lugnt, är trött :) Skönt.
Mia och jag sprang runt lite på lövet, såg ut ungefär som Paris i enhetliga mjukisdresser, megabrillor och varsin liten Barbiehandväska. (Heh)

Ska dricka lite vatten och tagga ner nu, på återseende ;)

Smidigast XD

Jag och Mia är ganska bra på att skjutsa på cykel. Från skolan hem till mig, utan att ramla, jättesmidiga (typ). Sen på garageuppfarten står vi över cykeln, sen plötsligt tappar båda balansen och ramlar i en liten hög med cykeln över oss vid vägkanten.
Dom som åkte förbi oss ba "gåre bra tjejer?"

Heh...


Onsdag kväll

Sitter och äter pasta med ketchup, oregano och massa grönsaker. Muskelbyggande, haha ;) Tänkte bli biff... Nejdå :)

Jag och Mia kände oss riktigt stolta över oss själva när vi sprang ett 5,5 kilometersvarv på Lövhagen och sedan ringvägens 2,3 km på sammanlagt trettio minuter. Är inte så orolig över Lunken längre, men man har ju en del tävlingsnerver också så man får ju inte förvänta sig nåt.

Repade med bandet, solisterna och kören idag. Det gick bra, var lika roligt som igår.

Jag är trött men på ganska bra humör. Lite bekymrad över en grej, men mår annars bra. Trivs med livet just nu. Så mycket mer kan man inte begära :)

1

Jahapp, blev lite poetisk förut då, konstigt.
Funderar på att ta bort.

Sitter och dricker vatten och lyssnar på 1. Och äter knäckebröd. 

...

Läser min dagbok men slår igen den igen
Vill inte minnas gamla tider.

Tider då jag trodde jag var lycklig
men hade fel

Tider när jag fick leta i tanken efter glada minnen,
leta efter dagar som var annat en enda lång dimma

Kvällar av illamående och totalt mörker
Ensam i mitt rum med bara mina tankar som sällskap

När hjärtat och hjärnan inte kunde samarbeta

Morotssoppa

Sitter här och käkar morot och potatissoppa :) Är trött, hungrig och längtar efter att få gå och sova. För en gångs skull, faktiskt.
Mia kom till slut och vi sprang ungefär 80% av Lunkenrundan. Resten av vägen gick vi, för att vi bestämt oss för att trappa upp någorlunda långsamt. Var mkt stolta över oss själva som inte ens var trötta ;D 

Jag har bestämt mig för att ta tag i min hälsa igen. Mamma kom med ett häfte eller nåt där det står vad man behöver äta till frukost. Ska kolla igenom det innan jag somnar, så känner jag mig lite nyttig och välmående ;D
Funkar på mig, sånt där. Brukar alltid tro att det regnar ute om det gör det i nån bok som jag läser.

Nej, nu ska jag nog röra lite på fläsket och ta en dusch. Gonatt ;D <3

A story about en banan

image126Skvaller i nynäs sprider sig. Snabbt.

"VA?! Är dom inte tillsammans längre?!"
"Har ni gjort slut?"
"är ni fortfarande tillsammans eller? - VA? är ni inte?!"

Jag kan inte säga att jag är besvärad av att folk får veta. Jag vet att det som hände var rätt och jag är glad. Och jag hoppas verkligen att Marcus också är det.

Och förresten, jag måste lägga ut en bild på min underbara banan som jag åt idag på lunchen när jag, Nettis, Mia och Tina låg i stadsparken och läste VeckoRevyn. Den var såhär aslång och gul och typ rak. Typ 30cm :O Eller nåt. Och jag blev kär i den för jag gillar överdimensionerade saker säger Jeanette (a)

Nej nu ska jag nog gå och ta det där teet som jag aldrig tog efter förra inlägget.

Hare bra alla ni söta :D
(och det går inte att säga
att man inte är söt, för jag
vet att ni är det :D)

PS. Min banan är bäst och jag godtar inga protester :)

TISDAGEN DEN ÅTTONDE I FEMTE

Kom just hem från skolan, hade lite kvarsittning med Roland o alla :D Askul. Det är en sån där konstig känsla att spela tillsammans med andra och känna att det verkligen låter bra, man är värsta part of a dreamteam och det resulterar, i alla fall i mitt fall, att jag blir helt lycklig och kär i allting. (a)

Min entusiasm minskade snabbt när "kvarsittningen" var över och det var dags att släpa hem mig själv och LesPaulen. Jag gick några meter och insåg sedan vad den enklaste lösningen måste vara. Alltså, jag ringde pappa och berättade om vilken plåga det skulle bli att bära en massiv platta mahogny på ryggen hela vägen hem. Fast mja, det tog ett tag att få fram mitt budskap eftersom att jag, precis som igår, är ganska spattig. Jag vet inte vad det är, vårkänslor kanske, eller frihetshets-hets :P Typ som kossor som man släpper ut på våren. Fast inte kossor, utan jag :D
Han och mamma skulle precis ut på lövet och springa varsin runda (vilket jag och Mia också hade planerat att göra senare idag) Jag var mycket smart. (Så blir det ofta när jag pratar och tänker alldeles för snabbt)

"Aa, kom och plocka upp mig på vägen. Jag kommer via posten :D ... .. Eller alltså, jag menar, jag går förbi posten :D"

Han fattade iaf :) Aja, nu ska jag gå och göra klart teet som jag började koka för ungefär en halvtimme sen, och sen ska jag nog ta det lite lugnt tills Mia kommer från tennisen. Adios !

Hyperaktivitet

Jag är hyperaktiv. Har varit det i två dagar ungefär. Jag tror att någon kanske märkte det under något av mina små tal som jag höll, bara babblade, lämnade ingen luft åt någon annan och kom sedan inte ens ihåg vad jag pratat om.
Känner ... vaga vibbar av den Julia jag var förra våren. Jag blir inte rädd av förvirrningen som har intagit min hjärna, jag känner igen den. Känner mig hemma i den. Det känns skönt att efter allting vara lös igen :)

värsta långa inlägget :O

Sitter här och halsar massa vatten, mitt nya beroende. Min hobby. Typ, när jag inte har något att göra; går och fyller en 1,5litersflaska med vatten och dricker upp det. Billigt och underhållande.


Är sådär skönt trött som man är när man har sprungit runt ringvägen med Mia. (Första gången jag gjort det men jag känner mig så nu. Alltså är det såhär jag har känt 100% av gångerna) Nån lärare i skolan råkade under någon av våra uppmärksamma stunder nämna att Lunken är nästa onsdag. Hehe... Typ, jag ba "nästa vecka?! den är väl om en månad typ?!".

Alltså, dags att lägga sig i hårdträning. Jag och Mia fick godkänt av min paapa med att ta den klippiga delen av ringvägen (ungefär 3.2 km) på 15 minuter. Typ stolta, och så sprang vi ut till norrhagen och sprang ned och upp för den där jobbiga backen som man dör i. När vi var på väg ned för den igen började det regna, och Mias öron typ gjorde ont så vi stannade och gick resten av vägen. Man ska ju trappa upp ganska långsamt säger alla och vi bestämde oss för att vara lite ansvarsfulla :)

Det var värsta mysiga sommarregnet och vi började prata om sommaren. Tidigare har jag haft en ganska bestämd bild om hur min sommar ska se ut, jag hade den liksom inramad. Om jag ska vara ärlig så kändes nog de mesta ganska inramat.

I vilket fall, jag var ganska säker på hur min sommar skulle bli. Inte dålig, men det var bara inte så att jag kände nåt liksom "wiie :D" när jag tänkte på sommarlovet. Jag var trött. Jag orkade inte planera någonting.

Nu har allt plötsligt fått ett helt nytt ljus. Liksom, jag ser det ur ett annat perspektiv. Jag ska ut på sjön. Jag ska till Toscana. Jag ska bada med mina kompisar och jag och Mia ska springa i shorts och sportBH på morgonen innan någon har vaknat.

Något ska hända i sommar, något som jag inte känner till och som kommer påverka mitt liv. Jag insåg det, att såna saker händer varje sommar. Det gjorde det förra sommaren.

I vilket fall, vi gick hem till mig och tog varsin dusch o lökade lite, sedan fick vi lite ångest över att vi brände kalorier. (Som jag tänker skylla på nu :)) Så vi bestämde oss för att dra till Arena och beställa pizzor med extra ost och beanaisesås. Flottigt och trevligt :)

Sen cyklade vi hem till mig och hämtade Mias mobil, sen gick hon och jag spelade lite bas. Och nu sitter jag här :)
Är nöjd med dagen. Jag tror att jag kände en dag som förut.


2/9 - 5/5

Det var något som jag tänkte skriva. Något sånt där riktigt, "det var bäst såhär, I'm movin' on". Men jag tappade allting liksom... Lika fort som det kom.

 

Jag vaknade och trodde att allt hade varit en dröm. Jag kände en tomhet och låg där och väntade på att det skulle komma, ögonblicket då man tänker "men det var ju bara en dröm".

Men det kom aldrig. Det var ingen dröm, det var på riktigt. Bevisen var få, överallt såg jag honom. I lakanen hade han legat bara några dagar tidigare. På golvet låg linjalen som han skulle använda när han fick för sig att plugga hos mig. Bredvid sängen stod fortfarande tidskriftssamlaren med mina tidningar som han brukar rota i. På pallen bredvid sängen låg ett sånt där hårspänne som jag hade glömt hos honom för evigheter sen och som han sen fått. Och under det låg boken som han sa att jag skulle läsa när jag ringt honom för några dagar sen och varit ledsen. 

Men bevisen fanns där. På kudden, lakanen. Under ögonen.

 

Jag löd inte min bortresta kompis. Hon som sade "snälla Julia, gråt inte i kväll. För jag vill inte att du ska gråta när jag inte... Kan vara där hos dig". Men som en annan kompis sa när jag sa att jag nästan inte gråtit alls, "Julia, du får gråta. Det är inte förbjudet"

 

Men det var ändå inte så illa. Jag visste att det skulle bli såhär, det var det enda rätta och det kände jag på något sätt, har haft i tankarna ganska länge. Och jag har gråtit när tanken slog mig för jag ville inte att det skulle vara så, jag grät värre då än igår. Igår var det bara lite nostaglitårar. Men man måste tänka framåt.

 

Jag ska inte säga att jag ska glömma honom. Det vore en lögn, för det kommer jag aldrig göra. (Även om jag försökte skulle jag inte lyckas)

 

Men jag kan inte klamra mig fast vid något vi gjorde, eller något han sade.

För jag vet att det enda jag ska klamra mig fast vid just nu, är jag själv.

 

Och Marcus, om du läser det här... Så lova att du inte får för dig att få dåligt samvete för alla gånger jag har varit ledsen. För du vet att, även om jag var ledsen ibland, så gav du resten av mitt liv en mening. Men både du och jag vet att det vi gjorde var det enda rätta.

 

Men jag älskar dig fortfarande, och jag ångrar inget vi gjorde eller sa. Jag menade allt <3


BLOGG

Haha, kollade in min blogg och kom fram till att sista tiden har varit rätt oinspirerad. Ska ändra på det.






Snart... (A)

DET ÄR EN SPECIELL DAG IDAG

GISO 15 :D

Vita favoriter

  


Vit är en härlig sommarfärg. Jag kan tänka mig någon av dessa till ett par snygga shorts och ett par ballerinaskor, det skulle vara perfekt :)

Och så tar jag en svart cardigan för att bryta mönstret. Den är speciell, och vad kan man säga. Skulle det vara volym, eller?



MSN part II

image118

Och såhär går det när ULLAs hjärna inte riktigt hänger med i svängarna.

MSN

image116                   image117

Såhär går det tyvärr när ULLA får tråkigt.

HAHA det mest onödiga inlägget ever :D

image115

Min hund kom just och satte sig under skrivbordet. Söten :)

Fast egentligen vet jag att hon bara gör det för att pappa dammsuger och hon är rädd för dammsugaren, men ändå.

Nej, nu gick hon. Jag ska göra henne utan arv.

Önskelista

   


Gick just in på Ellos hemsida. Jag var inne och kikade där lite i vintras (eller aa, typ gjorde en kritisk undersökning och konstaterade sedan i min blogg att hela ellossortimentet var över förväntan) och hade lagt till en del plagg på min Önskelista.
Bland annat den här klänningen med ballongkjol och dessa leopardballerinas, och tunikan. Glad överraskning när det var 30% på både skorna och tunikan, men inte säker på om jag ska ha det ändå. Det ska ju iofs vara volym i sommar, men jag har redan så mkt svarta kläder och det är ju kanske inte direkt en sommarfärg...

Åsikter? 


Jajamensan ; O

M, det här ska jag komma ihåg ;D

Fyra år gammal

Har varit så tomt här på sistone, tänkte lägga in några men har ju varit sjuk så jag har inte många nya. Så här kommer några gamla i stället ;D

Egentligen lite skumt, hur mycket man ändras. Dom här bilderna är elva år gamla och jag är naturligt blond. Helt problemfri och sorglös.
Liksom, aldrig nåt "kan jag ha på mig dom här runda glasögonen som får mig att se ut som John Lennon?", eller "kan jag gå ut på gatan i min pyjamas och med morgonrufs eller kommer folk garva åt mig då?" Vore skönt om det var så fortfarande.



Blödig?

Satt och skrev massa grejjer i morse, men vågar inte skriva in nåt hära. Det här med att hela världen kan se, fast ingen gör, men ändå.


Sitter och lyssnar på en störig låt på nåns pa, haha har faktiskt inget annat för mig. Kollade nyss på en musikvideo som nån hade gjort på YouTube. Sorglig så jag började lipa såklart, som jag alltid gör när det är lite unhappy på filmer som jag ser. (Ja, Lejonkungen också...) Det är ju speciellt roligt när man sitter och ser på någon komedi med mor och far.
Eller när jag och Macke såg på Klick, och han plötsligt vände på mig, typ chock, kollade på mig och frågade varför jag grät. Och jag typ, tårarna rinnandes, "men han dör ju!! :O"


Heh ;D

Aja, om du vill testa om du är lika blödig som jag så kan du ju kolla på
den här filmen och se om du gråter (a)

/Ull0

Fredag

Usch. Vet ingenting alls.

ULL0s tips for bigger lips

Okeej, på beställning av mmia kommer här mina tips för bigger lips! :L
(och med dom beviset på att jag läser alldeles för många konstiga tidningar) :D

1. Börja med att ge läpparna en ordentlig skrubb. Och då menar jag ingen messkrubb, utan en ordentlig skrubb :D Blöt en mjuk handduk med asvarmt vatten i ett hörn. Skrubba sedan ordentligt tills läpparna känns mjuka.

2. Jag läste någon stans att honung ska vara bra för läpparna. Jag testade det och det var faktiskt sant, läpparna kändes assofta! Så, efter skrubben; honungsapplicering.

3. Gå till köket och leta fram en flaska olivolja. Häll en klick i en tesked och blanda sedan ut med salt. Smörj på läpparna och sen är det bara att vänta på resultat ;D

/ Julia - nästnästnästa decennies botoxtant

SJUKEN

Sitter och sjukar mig i min pyjamas, typ nyvaken. Jag och Mia har drabbats av typ livshotande förkylning, vi har suttit och tyckt synd om oss själva i telefån typ hela dagen. Fast inte just nu,kom på att jag skulle ha ringt henne men har varit halvt neddrogad sen jag började äta av dom där echinaceahalstablettterna som jag hittade i skafferiet. Vet inte riktigt vad dom gör men den där röda solhatten typ... Påverkar hjärnan tror jag.

Jag är typ värsta medicinmannen,, om jag hade levt på medeltiden hade jag typ blivit ihjlslagen för alla skulle bli rädda för mi när jag shottar KanJang och MiviTotal och ProViva och käkar Esberitox, MittVal kvinna och dricker ingefära. Fast jag har fortfarande inte tagit dom där hulkenkapslarna med Omega3 :D Dom är assläskiga. Men jag har ju mitt hemliga läpplumpsrecept :D:D

Alltså jag sa ju att jag blir snurrig av dom där halstabletterna...


Egosökning

Har tråkigt, sitter och söker på mitt namn på google. Får några roliga träffar

STUREPLAN.se - Sveriges största och snabbast växande ...
Sökresultat för "Julia Lindqvist". Var din flickvän ute och festade igår? Bilder (2 träffar).

Men genom att Ullo fanns kvar blev sanningen om Estlands historia under ...

Med hjälp av olika restdelar från ett skoställ som hon tillverkade i träslöjden har Julia Lindqvist numer autvecklat ett helt system av upphängnings- och handtaganordningar i olika materalkombinationer.

(a)

"Kunde han inte hittat en snyggare bild? Han ser ut som en potatis"


!!!

BLOM SLUTA LÄSA MIN BLOGG!!!!!! :(