Reaktioner

Skolan känns alltid jobbig på måndagar. Och jag brukar ha svårt att jobba innan lunch. Därför passar vårat nya schema mig väldigt bra, med fyra lektioner före lunch. Jag gillar inte långa ströraster, tycker inte att raster mellan lektioner behöver vara långa. Däremot gillar jag sovmorgnar och längre lunchraster. Dessa ger mig chans att ladda upp inför kommande lektioner. Mitt nya schema erbjuder det väldigt bra, med fyra åttaochtiodagar samt en åttaochtrettiodag, samt fyra underbara fyrtiominutersluncher.

Blä. Jag töntar mig. Men ååh :( Det känns bara som att jag står vid foten av en jättelång uppförsbacke. Typ, man står och kollar upp för en enorm svart backe som man förväntas gå upp för, med slalompjäxor. Och jag är så negativ. Och det kommer säkert kännas bättre redan nästa vecka (hoppas jag :s), men just nu känns det hopplöst.
Jag vill hoppa över nian. Den känns så onödig. Inte för att jag har brottom att börja gymnasiet. Bara för att jag helt enkelt inte känner för ett år till med beigeorange skola och en skolgård som luktar dammig asfalt, vill inte ha frihetsransonering uppdelat i tjugofemminutersraster, vill inte ha mentorstid efter mentorstid med klagomål på hur klassen skött sig. 
Ge mig lektionsmaterialet så kan jag lära mig själv. Jag lovar att jag ändå lär mig bättre om jag får ta hand om mina egna studier, av den anledningen att jag inte känner någon ambition alls när allt läggs framför mig och jag puttas fram av tidspresser och krav. 

Jag önskar att jag kunde vara lite mig, styra över mig själv. Bestämma själv vart jag vill sitta, hur jag vill gå till väga med min egen inlärning. Något som jag faktiskt nog vågar påstå att man inte får så stora möjligheter till på den här skolan. (Det är snarare "ni får inte göra detochdetochdetochdet, ni ska sitta här i klassrummet och kolla ned i era böcker och lära er saker och prestera. Sen ska vi till stadsparken och spela brännboll")

Äsch.

Jag lovar att jag ska försöka nöja mig. Jag ska sluta klaga. Snart.

Kommentarer
Postat av: Lisa

De e lungt ullsching...Vårat schema e uselt...Vore mkt bättre om jag kunde få göra schemat eller hur!?

Postat av: hanna

du kommer längta till gymnasiet. bäster själv om du ska gå i skolan eller inte. fast om man inte går får man ju probelm :P men du, mitt schema är inte bättre. slutar klockan 4, 4 dagra veckan. och halv3 onsdagar.
men vadå, hur ser schemat ut :O

2007-08-23 @ 14:39:53
URL: http://hann3y.blogg.se
Postat av: Julia

Haha, ja, men seriöst, nästa år (... ... okej, det kanske inte blir något nästa år, men ändå :$) gör du schemat Lisa :D
Slutar du fyra tredagar? :O:O Su går samhälle va?

2007-08-23 @ 15:28:18
URL: http://enjulia.blogg.se
Postat av: Mattsin

4, tre dagar i veckan, hanna!? oh shit :P kolla mitt schema. Det måste äga jämfört med ditt i alla fall :P

2007-08-23 @ 17:43:18
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: hanna

jaaaa, ja går samhälle :D deni ;) längta.tänk de som går natur? :O och du philip ska inte säga något din golvsittare ;) tänk julia ok du går ester sköna dagar på golvet :D
;) fast fösäg deär ju estetarna som äger golvet typ :S eferosm de sitter påde ;)

2007-08-23 @ 18:24:55
URL: http://hann3y.blogg.se
Postat av: Mattsin

Tord går natur matte-data, och han har matte varje dag, typ :S :P nörd, säger jag bara :P
Haha, jag har tillochmed suttit på golvet och allt, redan idag :P Men det är ju så mycket skönare, än att stå, när man väntar på att lärarn ska komma och låsa upp :P
Och vi har assköna dagar. Fast jag önskar vi hade andra lärare. Vi har inga av dom lärarna som mina polare säger ska vara skitroliga :S men aja... det blir säkert bra =)

2007-08-23 @ 19:47:35
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: Julia

(Mina kompisar, föräldrar och syskon (observera syskon) säger att jag kommer bli estet, för att jag sitter på golvet hela tiden... :$ Men vadå, det är tråkigt att stå och det är inte alltid det finns saker att sitta på (a) Dessutom är golvet tillitsfullt. Det kan inte välta. Och man kan inte bli nedputtad från det. Om man inte sitter i en trappa)
Egentligen borde musikesteterna också ha matte varje dag. Då blir de deprimerade, och sen jätteglada när dom får gå ifrån mattelektionerna. Dessa humörsvängningar leder till att de kan skriva effektiva låttexter.
(Okej, jag har varit hela dagen på lövhagen och jag har solsting. Sorry alla :P)

2007-08-24 @ 13:48:49
URL: http://enjulia.blogg.se
Postat av: Mattsin

Jamen det är klart du blir estet :P Du har ju anlag, helt enkelt :P Haha, nää, men som sagt. Vad skulle du annars välja? (och jag vill ärligt veta, vad du funderar på. Om du hunnit börja fundera än, dvs.)
(aa, det där med mattelektionerna var iofs en, ehum.. kreativ tanke, men historia 3 gånger i veckan räcker gott och väl. fast säg inte till Monica att jag snackar skit om hennes lektioner (a) :P)

2007-08-24 @ 16:18:17
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: Julia

Hur kan man ha anlag för att bli estet? :P
Tja, alltså, för mig är valet ganska självklart, tror jag. Jag tänker bara fyra år framåt och inget mer, skulle jag ha gjort det skulle jag kanske varit mer osäker, men det gör jag som sagt inte.
Haha, jo, jag ska berätta det. Jättemycket =D

2007-08-24 @ 20:26:19
URL: http://enjulia.blogg.se
Postat av: Mattsin

En daddy som samlar instrument och lirar med sitt gubband, är inte det anlag så det skriker om det? :P
Nää men man ska inte tänka så mycket på vad som händer efter gymnasiet, har dom ju sagt (:S) Alltså, välj det du tycker verkar roligast, säger dom.
neeej det ska du inte. :P

2007-08-24 @ 20:40:26
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: Julia

Tja :P Kanske det.
Anlag för gubbrock. Det betyder att folk typ "vad är det dääär? :O" när jag lyssnar på Ramones :$
Jag har iofs alltid sjungit. Sjöng innan jag kunde prata. Och spelade tvåhändigt piano innan jag ens kunde spela piano. (Det skulle jag nog inte säga att jag kan fortfarande, iofs)
Men aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Hahah :D

2007-08-24 @ 20:53:55
URL: http://enjulia.blogg.se
Postat av: Mattsin

Precis, du är downright musiker, straight through. Now face fact :P
hehe =)

2007-08-24 @ 20:56:54
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: Mattsin

Haha, men hanna sa skrika :P
Slå folk kan man vilja göra ändå :P

2007-08-24 @ 20:58:11
URL: http://www.achancetobreathe.blogspot.com
Postat av: Julia

Japp. Eller bita. Det är också kul =)

2007-08-24 @ 20:59:32
URL: http://enjulia.blogg.se
Postat av: mia

mattsin och julia borde satsa på vanliga msn konversasioner, som vanligt hederligt folk :L

2007-08-28 @ 20:35:31
URL: http://miabatljan.blogg.se

Kommentera:

Jag heter:
Kom ihåg mig

MSN:

URL:

Min kommentar:

Trackback